STEAUA. GAFELE din DERBY care au adus VICTORIA lui DINAMO

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
02/12/2016, 00:02
STEAUA. GAFELE din DERBY care au adus VICTORIA lui DINAMO

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. INJECŢIE DE MORAL. Vicecampioanei îi trebuie o minune la Villarreal pentru a ajunge în primăvara europeană. E greu, dar FANATIK vă reaminteşte – şi le reaminteşte actualilor jucători antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf! – că au fost stelişti care au reuşit să întoarcă sorţii cînd erau cu „spatele la zid”!

DERBY DE ROMÂNIA. CASCADORII RÎSULUI. La polul opus faţă de performerii amintiţi mai sus se află „roş-albaştrii” care prin gafele lor monumentale au decis meciurile cu Dinamo în favoarea „cîinilor”. Ultimul pe lista prezentată de FANATIK este Gabi Tamaş…

STEAUA. SALARIUL ŞI NEVASTA. Acestea au fost motivele care lau determinat pe Varela să plece de la Steaua. FANATIK vă prezintă culisele transferului la PAOK Salonic.

INTERVIU. „NU SE MOARE DIN HANDBAL!”, susţine fostul selecţioner al naţionalei feminine, GHEORGHE TADICI, într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK. Ce spune despre şansele fetelor la Campionatul European care începe duminică în Suedia, ce e bine, ce e greşit, numai în FANATIK-ul de vineri!

INTERNAŢIONAL. RĂZBOIUL STELELOR 232. PRIME TIME marca FANATIK cu TOTUL despre EL CLASICO cu numărul 232. Barcelona primeşte vizita lui Real Madrid din postura de favorită, dar şi de urmăritoare.

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Închide ×