Fotbal intern

STEAUA. „Voi lua în considerare orice ofertă de la Gigi Becali”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
09.12.2016 | 00:01
STEAUA. „Voi lua în considerare orice ofertă de la Gigi Becali”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ASTRA. I-A CALIFICAT ŞI A PLECAT! Marius Şumudică părăseşte Astra cu capul sus: suma impresionantă pe care a băgat-o în contul clubului datorită campaniei reuşite din Liga Europa.

STEAUA. IUBIŢI ŞI-AŞA… Reportaj de 3 zile la Villarreal! N-a fost să fie calificare, dar vicecampioana a rămas cu pasiunea imensă a celei mai mari comunităţi româneşti din Spania.

DINAMO. ANDO, POARTĂ-N CASĂ! Scandal din nou în „haită”! Şi, din nou, se cere capul antrenorului! Managerul Mutu caută chichiţele unui contract beton. Al lui Andone…

RAPID. „ESTE SĂRAC LIPIT, SĂ VINĂ SĂ MĂNÎNCE O FARFURIE CU COLIVĂ!”. Pe cine vrea să invite Costin Manea, fiul cel mic al legendei rapidiste Nicolae Manea la parastasul de 2 ani al tatălui său.

INTERVIU EXCLUSIV. „DACĂ VOI AVEA O OFERTĂ DE LA STEAUA, O VOI LUA SERIOS ÎN CONSIDERARE”, declară  cu sinceritate şi curaj un tînăr antrenor de mare viitor ÎN EXCLUSIVITATE pentru FANATIK. Şi dezvăluie cînd a stat de vorbă cu Gigi Becali, care sînt echipele preferate în ţară şi în străinătate, ce hobby are sau care este visul său!

MONDEN. CONTRACT DE 150.000 DE EURO PENTRU MUTU! Pentru ce vrea managerul „haitei” banii ăştia. Pe cine vrea „titular” alături de el la altar în al treilea „meci” crucial al vieţii şi mai ales cînd!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri