Fotbal intern

STEAUA. LA LOC COMANDA! Le-au luat MAŞINILE înapoi!

STEAUA. Conducerea Stelei nu mai are de foarte mult timp un departament puternic de marketing în comparaţie cu rivalii din „Ştefan cel Mare”. Acest lucru nu îi împiedică, însă, pe...
26.12.2016 | 14:14
STEAUA LA LOC COMANDA Leau luat MASINILE inapoi

STEAUA. Conducerea Stelei nu mai are de foarte mult timp un departament puternic de marketing în comparaţie cu rivalii din „Ştefan cel Mare”. Acest lucru nu îi împiedică, însă, pe oficialii „roş-albaştrilor” să semneze parteneriate cu diferite firme importante.

Chiar dacă Gigi Becali are probleme cu Armata, cu privire la marca şi palmaresul adevăratei Steaua, care o mai fi aceasta, vicecampionii sînt căutaţi de diferiţi producători de marcă pentru diferite proiecte importante de sponsorizare.

Au semnat cu Kia Motors

STEAUA. Ultimul parteneriat pe care Steaua l-a semnat a demarat în noiembrie, atunci cînd „roş-albaştrii” băteau palma cu firma sud-coreană de automobile Kia Motors, prin Kia Romauto, pentru o perioadă de doi ani, începînd din sezonul de primăvară. „Întrucît valoarea, pasiunea şi determinarea Stelei sînt şi caracteristici ale ADN-ului Kia Motors, am hotărît ca, începînd de astăzi, să fim alături de suporteri şi de FC Steaua Bucureşti. Sloganul Kia este «Power to Surprise» – Puterea de a surprinde – şi, împreună cu Steaua, sîntem convinşi că vom sărbători numeroase succese!”, declara Dan Chitaru, preşedinte Kia Romauto.

Celălalt preşedinte, cel al Stelei, Valeriu Argăseală, spunea şi el: „Atunci cînd vine vorba despre performanţe, Steaua este pe primul loc în istoria fotbalului românesc. În concluzie, asocierea clubului nostru cu un brand care este partener oficial al competiţiilor inter-ţări organizate de către FIFA şi UEFA este una venită în mod natural şi, în acelasi timp, onorantă pentru noi!”. Erau prezenţi antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi jucătorii Mihai Pintilii şi Wilfried Moke. FANATK a aflat că parteneriatul semnat cu Kia Motors îi va aduce Stelei 700.000 de euro.

STEAUA. Oficialii au primit maşini noi…

Dar nu doar suma respectivă de bani va „bucura” clubul condus de Gigi Becali. FANATIK.RO a aflat că producătorul respectiv de maşini a dat deja şi un număr de autoturisme conducerii Stelei. După ce Mihai Stoica, Valeriu Argăseală şi Marius Ianuli au intrat în poseseia noilor maşini, oficialii vicecampionilor au decis să le dea autoturisme Kia şi unor jucători. Cei mai bucuroşi pentru acest lucru au fost fotbaliştii străini ai lui Reghecampf, care începuseră deja să se laude prietenilor cu „mijloacele lor de transport” moderne primite de la club.

…iar jucătorii au rămas cu buza umflată

STEAUA. Numai că minunea a ţinut doar cîteva zile! Sub pretextul că se apropie sfîrşitul campionatului, iar toată lumea va intra în vacanţă, fotbaliştilor li s-au cerut autoturismele înapoi şi au fost „rugaţi” să circule tot cu cele vechi pe care le primiseră cu multe luni în urmă tot din partea clubului. Aşa că jucătorii s-au conformat, iar acum maşinile Kia iernează în parcarea de la noua bază sportivă din comuna Berceni. MM, Argăseală şi Ianuli sînt singurii care circulă în continuare cu noile Kia…

De ce n-a primit maşină mezinul Man

STEAUA. Printre jucătorii care nu au primit, încă, maşină de la club se regăseşte şi Dennis Man. Puştiul venit de la UTA nu are în acest moment permis de conducere, dar se pregăteşte pentru examen. După ce a luat „sala”, atacantul „roş-albaştrilor” aşteaptă să fie programat pentru „traseu”. Internaţionalul de tineret este adus zilnic la antrenamente de tatăl său care are carnet şi maşină.

Luţu a fost sărit din schemă

STEAUA. Un alt angajat al Stelei care nu s-a bucurat de privilegiul conducătorilor a fost Ionuţ Luţu. Fostul fotbalist este în acest moment, pe lîngă omul de încredere a lui Gigi Becali, şi antrenor la Centrul de Copii şi Juniori al vicecampionilor. Dar „Hagiluţu” nu a primit de la Valeriu Argăseală maşină Kia, deşi se lăudase prietenilor că el nu are cum să fie sărit din schemă. Dar a fost, aşa că a rămas în continuare cu maşina pe care a primit-o de la Gigi Becali, cu care trebuie să fie „la ordin” la orice oră din zi şi din noapte.

Este de urmărit dacă de la reluarea pregătirilor, programată pe 4 ianuarie (Liga 1 are cea mai scurtă vacanţă din istoria ei!), conducătorii „roş-albaştrilor” vor da maşinile Kia înapoi jucătorilor să se mîndrească din nou cu ele…

700.000 de euro va încasa Steaua în cei doi ani de contract cu Kia Romauto