Fotbal intern

VIDEO+FOTO. STEAUA. Aici vrea Gigi Becali să mute echipa!

STEAUA. Gigi Becali şi Imad Kassas, patronul formaţiei Metaloglobus se află în discuţii pentru a pune la punct un proiect de colaborare între echipa latifundiarului din Pipera şi cea din Liga...
05.01.2017 | 00:13

STEAUA. Gigi Becali şi Imad Kassas, patronul formaţiei Metaloglobus se află în discuţii pentru a pune la punct un proiect de colaborare între echipa latifundiarului din Pipera şi cea din Liga III.

STEAUA. Patronul Stelei, Gigi Becali vrea să îşi ia măsuri de precauţie după ce juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan se află cu un pas în faţa roş-albaştrilor în ultimul timp. Astfel, după ce oficialul CSA doreşte să obţină şi interzicerea folosirii numelui FCSB. Latifundiarul din Pipera a anunţat că se află în tratative pentru preluarea unei echipe din liga III.

ADVERTISEMENT

Dacă îmi iau numele Steaua, nu e nicio problemă. Eu o să rămîn în fotbal. O să fac o altă strategie. Cumpăr o echipă din Liga a 3-a şi transfer acolo jucători. Sînt prieten cu patronul de la Metaloglobus şi despre această echipă vorbesc. Ulterior jucătorii vor fi împrumutaţi la Steaua”, a spus Becali.

Kassas are nevoie de ajutor financiar

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că patronul Imas Kassas ar fi încîntat de o posibilă colaborare cu Gigi Becali. În cazul foarte probabil în care Metaloglobus va promova în Liga II, atunci o să îi trebuiască bani şi mai mulţi pentru susţinerea echipei. Afaceristul sirian deţine mai multe terenuri şi proprietăţi, dar momentan nu dispune de prea multe lichidităţi.

ADVERTISEMENT

Printr-o colaborare cu Becali, lucrurile pentru Kassas s-ar rezolva în mare parte mai ales că latifudiarul din Pipera îl poate ajuta şi cu jucători. La rîndul său, şi patronul Stelei s-ar putea bucura de facilităţi importante.

Imas Kassas, împreună cu Viorel Cataramă, au dorit în trecut să cumpere Steaua de la Becali, dar Gigi i-a refuzat!

Steaua II ar putea să joace pe terenul echipei Metaloglobus, dar roş-albaştrii ar putea să mute şi centrul de copii şi juniori în locul respectiv. FANATIK.RO a vizitat baza echipei de liga III din cartierul Pantelimon, iar terenurile din baza respectivă sînt foarte bune.

ADVERTISEMENT

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE DE LA STADION 

STEAUA. Metaloglobus are baza sportivă lîngă “Granitul”. Suprafaţa de joc este sintetică, iar arena are o capacitate de aproximativ 1000 de locuri. 

VEZI VIDEO CU BAZA METALOGLOBUS:

Cine e Metaloglobus

STEAUA. Metaloglobus e liderul din Seria a 2-a a Ligii a III-a din România, cu 35 de puncte, după primele 13 etape. Echipa e neînvinsă, iar obiectivul e promovarea în liga secundă.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri sirian, Imrad Kassas are mai multe afaceri în România, printre care şi o fabrică de jucării. Sirianul a studiat medicina în ţara noastră şi şi-a întemeiat aici o familie.

În ceea ce priveşte echipa de fotbal, între Steaua şi Metaloglobus a existat o strînsă relaţie de colaborare. Mai mulţi jucători ai roş-albaştrilor au fost împrumutaţi de la Steaua la echipa de Liga a III-a.

STEAUA. Preşedintele lui Metaloglobus, Marius Burcă a vorbit pentru FANATIK.RO despre colaborarea cu Steaua: “Nu există o negociere între Gigi Becali şi patronul nostru. Am vorbit cu el şi mi-a spus că Becali nu va prelua echipa. Ce va fi pe viitor nu ştiu.

Într-adevăr, noi am avut o relaţie de colaborare cu Steaua. Ei au avut mai mulţi tineri jucători împrumutaţi la noi. Scopul lor era să joace. Dar, în momentul în care Steaua a reînfiinţat echipa a II-a, jucătorii s-au întors la clubul de care aparţin. Echipa e într-o poziţie bună pe munca ei şi sperăm ca la vară să promovăm în liga secundă”, a declarat Burcă.

Printre jucătorii Stelei care au fost împrumutaţi în trecut la Metaloglobus sînt: Petruţ, Constantinescu şi Gavrilă. Un alt jucător pe care roş-albaştrii l-au cedat la echipa din liga a 3-a e Valentin Ghenovici, care a devenit căpitanul echipei.

1000 de locuri are stadionul pe care joacă Metaloglobus în Liga a 3-a

35 de puncte în 13 etape a adunat Metaloglobus în campionat

ADVERTISEMENT