ADVERTISEMENT
Carousel hot news

STEAUA. Culisele unui meci CIUDAT. „Am pierdut ca PROŞTII”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 06.01.2017 | 00:08
STEAUA. Culisele unui meci CIUDAT. „Am pierdut ca PROŞTII”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

ADVERTISEMENT

STEAUA. „AM PIERDUT CA PROŞTII!”. După mai bine de 30 de ani, Ilie Bărbulescu dezvăluie pentru FANATIK care au fost adevăratele motive pentru care Steaua a fost învinsă în finala Cupei Intercontinentale din decembrie 1986 de către River Plate.

ANALIZĂ. PREGĂTIREA ASALTULUI. Gata vacanţa! Antrenorii echipelor care vor play-off-ul, unii nu doar atît, ci chiar „cununa”, au pe agendă un program de pregătire stufos, care să înlesnească visul.

ADVERTISEMENT

ANALIZĂ. APOCALIPSA. Fotbalul de „elită” din România e în „moarte clinică”, singurele „aparate„ car îl mai ţin în viaţă fiind banii din drepturile TV. Posibila, chiar probabila „premieră” nedorită din retur, cine „moare”, cine „se predă”, cine merge mai departe.

PRIME TIME. „SHOW MUST GO ON!”. Anul 2017 se anunţă unul plin de spectacol. Chiar dacă nu este an olimpic şi nu avem nici turneu final la fotbal, există alte competiţii de vis pentru împătimiţii sportului. O analiză marca FANATIK a evenimentelor sportive majore din noul an.

ADVERTISEMENT

MONDEN. DIN DUBAI ÎN MARAMUPETRECU TOT FOTBALU! Pe meleaguri îndepărtate sau acasă, în familie, jucătorii din Liga 1 au uitat în timpul Sărbătorilor de insolvenţe, de salarii neplătite sau de rezilieri de contracte. S-au „înfrăţit” în distracţie indiferent de rivalităţile de pe terenul de joc.

INTERNAŢIONAL. „AFACERISTUL” IL LUCE. La 71 de ani, Mircea Lucescu nu a ajuns doar un bun antrenor, ci şi un bun manager. După ce a făcut istorie la Şahtar Doneţk, a început să „producă” şi pentru Zenit Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. FABRICA DE BANI „MADE IN CHINA”. O mare parte dintre mega-sumele folosite pe transferurile în China ale lui Hulk, Oscar, Gervinho, Jakson Martinez sau Carlos Tevez provin din bani publici! Majoritatea echipelor din Super League sînt finanţate, direct sau indirect, de statul comunist chinez, dornic de cît mai multă „reclamă”.

INTERNAŢIONAL. IN-CRE-DI-BIL! DAR ADEVĂRAT! 2016 a fost anul marilor surprize în sportul mondial, unele dintre ele cu impact chiar istoric, pe care doar pariorii „duşi cu pluta” ar fi avut curaj să le joace.

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

De ce NE-A ENERVAT „călăul” Stelei, marele jurist de largă recunoaştere stradală Talpan Florin Costel, cum va rezolva Gigi Becali „ecuaţia” Boldrin – Teixeira, de ce este supărat acelaşi Gigi Becali pe George Copos, cine l-a salvat pe doctorul Stelei dintr-o situaţie ingrată, ce „lovitură” a mai ratat Răzvan Burleanu de Revelion sau cum „s-a dat” bradul de Crăciun la copii lui Arjen Robben, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!