STEAUA. Aganovic, tras pe linie moartă: ”Este curios că-i pe listă!”

STEAUA. Golubovic, Aganovic, Mitrea, Dan Popescu, Enceanu şi Vîlceanu au primit hîrtii de la club că au liber pînă pe 19 ianuarie, anunţă Dolce Sport.

"Este curios şi, mai mult, mă miră că este Aganovic acolo. Văzusem zilele astea că poate pleca liber la Viitorul, mă gîndeam că deja este acolo şi şi-a găsit echipa şi îşi vede de treabă. Uite că şi el este trecut pe lista aia. Aşa se întîmplă cu toată lumea la un moment dat, cînd antrenorul sau altcineva nu mai are nevoie de tine.

Ei şi-au făcut treaba şi s-au trezit că pînă pe 19 sînt liberi. Cînd se vine din primul cantonament se vor lua măsuri. Din moment ce nu ai făcut parte din primul cantonament, mă îndoiesc să intri în al doilea", a spus Panduru.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695