Fotbal intern

STEAUA. ACUZĂ conducerea: „Vor să mă DEA AFARĂ fără niciun ban!”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
17.02.2017 | 00:08
STEAUA. ACUZĂ conducerea: „Vor să mă DEA AFARĂ fără niciun ban!”

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. Un jucător acuză dur conducerea: „Vor să mă dea afară fără să-mi dea niciun ban!”. Despre cine este vorba, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. CARDURI BLOCATE! Cine salvează clubul din punct de vedere financiar, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

VIITORUL. SECRETUL „REGELUI”. Ce a hotărât Gică Hagi pentru ca Viitorul să nu mai aibă un play-off de coşmar ca anul trecut, când a luat doar 6 puncte din 30 posibile!

ANALIZĂ. DOAR 4 ECHIPE AU DAT BANI PE TRANSFERURI ÎN ACEASTĂ IARNĂ! Transferurile „gratuite”, la modă în săracul fotbal mioritic. Care dintre cele 4 e pe plus, care pe minus, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ŞOCANT! FALIMENT ÎN 14 ANI! Dintre cele 16 echipe care evoluau în Liga 1 în sezonul 2002-2003, nu mai puţin de 15 au dispărut! Doar una mai este şi acum „în viaţă”! Care, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. CAMPIONI ÎN CĂDERE. Istoria este pe cale să se repete în Premier League. Leicester poate retrograda în acest sezon după ce l-a câştigat pe precedentul, la fel cum s-a întâmplat cu un „grande” în urmă cu 79 de ani!

SPORTURI. S-A RETRAS LA 20 DE ANI! Sportul românesc este, în cea mai mare parte, în cădere liberă. FANATIK a sta de vorbă cu un gimnast talentat, din lotul naţional, care a renunţat la pasiunea sa ca să nu moară de foame. Un interviu ÎN EXCLUSIVITATE, în FANATIK-ul de VINERI!

SPORTURI. BANII VIN ÎN MARE VITEZĂ! Doar un pic mai mult de o lună ne desparte de startul FORMULEI 1. Până se dă „verde” la Melbourne, pe 26 martie, s-au aprobat bugetele de salarii din 2017. Şi sunt spectaculoase! Aflaţi care este cel mai bine plătit pilot din lume din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mânuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri