STEAUA. MM, LUAT LA OCHI DE GIGI. Ce îl nemulţumeşte, mai nou, pe Becali

Silviu Ghering    Claudia Mîţoi   
în Fotbal intern
03/03/2017, 00:00
STEAUA. MM, LUAT LA OCHI DE GIGI. Ce îl nemulţumeşte, mai nou, pe Becali

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. „NU SEMNA CU NIMENI PÂNĂ ÎN VARĂ!” este mesajul lui Gigi Becali pentru un antrenor pe care l-ar vrea în locul lui Laurenţiu Reghecampf. Despre cine este vorba aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. MM, LUAT LA OCHI DE GIGI. Patronul Stelei s-a enervat teribil când a aflat ceva nou despre Mihai Stoica. FANATIK-ul de VINERI vă dezvăluie motivul!

STEAUA. AU DAT AFARĂ O ECHIPĂ! Becali a făcut curăţenie de iarnă: 11 jucători au fost puşi pe liber, printre ei fiind şi fotbalişti care, la un moment dat, erau consideraţi de mare viitor. Aflaţi echipa concediată din FANATIK-ul de VINERI!

CS U CRAIOVA. MULŢESCU TAIE ÎN CARNE VIE! Antrenorul Craiovei a trimis la echipa a doua 3 titulari de bază din cauza „lipsei de implicare”. Care au fost adevăratele motive, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. PATRONI DIN TOATE COLŢURILE LUMII. Globalizarea a făcut ca astăzi multe cluburi din Europa să ajungă în proprietatea unor miliardari de pe alte continente. Citiţi lista lor în FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. DILEMA LUI ROONEY. Cel mai important jucător englez „lustruieşte” banca de rezerve la Manchester United, într-o mare cumpănă creată de Everton şi… chinezi!

MONDEN. SPUNE ADIO BURLĂCIEI! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce jucător stelist este la un pas să renunţe la… singurătate şi care este „scorul” FAMILIŞTI – BURLACI la echipa „roş-albastră”! Dar, mai ales, cine este blonda care i-a sucit minţile!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Închide ×