Fotbal intern

STEAUA. „BACIUL” contra MEME. Cum i-a ÎNVRĂJBIT Gigi Becali

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
10.03.2017 | 00:09
STEAUA BACIUL contra MEME Cum ia INVRAJBIT Gigi Becali
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. „BACIUL” CONTRA MM. Află din FANATIK-ul de VINERI cum a reuşit gura mare a lui Gigi Becali să-i învrăjbească pe cei doi foşti colegi de celulă!

ADVERTISEMENT

DINAMO. SURPRIZA LUI CONTRA. Antrenorul care a resuscitat „câinii” mai vrea un transfer. Dar nu este vorba de un jucător! Află din FANATIK-ul de VINERI pe cine e hotărât „Guriţă” să aducă la Dinamo!

PRIME TIME. PLAY… ON! Şase echipe sunt compactate într-o „cuşcă” de… 5 puncte. Totul despre atuurile şi problemele celor 6 concurente la titlul de campioană, într-o amplă analiză, numai în FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

RAPID. RAPID COLENTINA SAU RAPID VOLUNTARI? Primăria Generală a Bucureştiului vrea să cumpere palmaresul „vişiniilor” pentru a-l da Juventusului autohton sau echipei ilfovene. Află din FANATIK-ul de VINERI cine se opune!

REPORTAJ. SÂNGE DE CAMPION. FANATIK-ul de VINERI vă prezintă povestea dură a fraţilor Nistor, de la care România aşteaptă două medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

ADVERTISEMENT

MONDEN. LEGĂTURA DINTRE „CÂINI” ŞI… MISS UNIVERS! Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI iubită cărui fotbalist de la Dinamo este MISS în ţara sa şi a concurat în ianuarie la Miss Univers în Filipine!

Cine ne-a ENERVAT, de ce s-a hotărât Laurenţiu Reghecampf să treacă la un sistem 3-4-3, de ce n-a învins Steaua pe ASA Târgu Mureş, cum vrea să-l „bată” Ioan Niculae pe Ionuţ Negoiţă, ce a „spart” vânătorul Victor Piţurcă în loc de prada din bătaia puştii, cum s-a transferat David Beckham de la Real Madrid la FC Barcelona – nu puteţi afla toate acestea decât din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mânuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

ADVERTISEMENT