Fotbal intern

STEAUA. Mesajul lui Reghe. Ce le-a spus jucătorilor înainte de play-off

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
17.03.2017 | 00:09
STEAUA Mesajul lui Reghe Ce lea spus jucatorilor inainte de playoff
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. MESAJUL LUI REGHE. Tehnicianul „roş-albaştrilor” a ţinut un discurs plin de încredere chiar înainte de meciul cu CFR Cluj, primul dintr-un play-off de la care aşteaptă foarte multe. Ce le-a spus elevilor săi, aflaţi numai din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

STEAUA. TALPAN TRAGE! …DE GLORII! Juristul Clubului Sportiv Steaua a încercat în ultimul timp să invite la diferite acţiuni pe foştii fotbalişti din generaţia ’86 pentru a-i aduce lângă „unica şi adevărata Steaua”. Cu cine a avut succes şi cine l-a refuzat în faţă, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

VIITORUL – STEAUA. BESTIA NERA DEL… REGE. Episodul 14 dintr-un serial horror pentru „copii” lui Hagi. Va continua în aceeaşi notă şi sâmbătă, de la ora 20:30, sau îşi va schimba „tema”?

ADVERTISEMENT

INTERVIU. ADI POPA: „AM JUCAT PENTRU STEAUA, NU PENTRU FCSB!”. FANATIK l-a prins „unu la unu” pe fostul stelist şi vă oferă în ediţia tipărită de VINERI un interviu cu… mingea pe masă despre viaţa de „englez” a lui Adi Popa.

INTERVIU. DANIEL SIKORSKI: „NU E UŞOR!”. Plecat de la Bayern München, atacantul austriac cu origini poloneze de la Gaz Metan Mediaş a rămas prieten cu multe staruri din lotul actual al bavarezilor. Ce părere şi-a făcut despre fotbalul românesc, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

INTERNAŢIONAL. „FLUIERAŞII” DIASPOREI. Avem arbitri pe toate continentele, din Israel până în Canada, din Olanda până în Australia. Unii au poveşti de viaţă uimitoare, pe care FANATIK vi le prezintă în ediţia tipărită de VINERI!

INTERNAŢIONAL. SusŢinuţi din fluier. FC Barcelona şi Real Madrid se acuză reciproc de manevre cu arbitri. Cine are „mai multă” dreptate, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

ADVERTISEMENT

FORMULA 1. ROŞU ÎN FAŢA OCHILOR! Mai este o singură săptămână până la startul Marelui Circ, iar Ferrari pară să-i fi luat „roata” rivalei Mercedes. Cum, aflaţi din FANATIK-ul de VINERI!

Cine ne-a ENERVAT, ce sistem ar putea să folosească Laurenţiu Reghecampf ca să poată juca şi Alibec, şi Gnohere, despre ce nou antrenor „şoptesc” steliştii între ei pe la colţuri, cum i-a scăpat regulamentul LPF pe Reghe şi MM de „sifonul” de pe banca tehnică, de ce este Mititelu „mic copil” pe lângă Gigi Becali  – nu puteţi afla toate acestea decât din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT