STEAUA. Lista neagră a lui Becali şi ce transferuri vrea de la Hagi!

STEAUA. Gigi Becali fost extrem de nervos după partida cu Viitorul. El nu a vorbit public despre înfrângerea suferită la Ovidiu, dar FANATIK.RO a aflat că Latifundiarul din Pipera i-a făcut praf pe Tamaş, Niţă şi Enache în faţa apropiaţilor săi.

STEAUA. Gigi Becali i-a trimis un SMS înainte de meci lui Gică Hagi prin care l-a asigurat pe naşul său că Florin Niţă nu va greşi în jocul cu Viitorul şi că nici de această dată tinerii săi jucători nu vor reuşi să învingă Steaua. Cu toate că Niţă a gafat la două dintre golurile constănţenilor, patronul Stelei a pus tunurile în faţa apropiaţilor săi şi pe alţi doi fotbalişti ai roş-albaştrilor, Tamaş şi Gabi Enache. Deranjat de faptul că Tamaş şi-a lăsat din nou echipa în 10 oameni, patronul vicecampionilor a mărturisit oamenilor săi de încredere că lucrul respectiv s-a întâmplat deoarece mintea fostul internaţional nu stă doar la fotbal. Becali îl bănuieşte pe fundaşul său că timpul liber tot nu şi-l petrece ca un fotbalist profesionist. Finanţatorul roş-albaştrilor nu l-a menajat deloc nici pe Gabi Enache pe care îl consideră la fel de inconştient în joc ca şi pe Tamaş.

Toate eforturile pentru Ţâru şi Coman!

STEAUA. La rândul său, Gigi Becali le-a transmis apropiaţilor săi că în cazul în care Steaua va reuşi să câştige campionatul, atunci el o să facă toate eforturile financiare posibile pentru perfectarea transferurilor lui Ţâru şi Florinel Coman. Patronul Stelei este convins că aceştia ar fi jucătorii de care roş-albaştrii au nevoie pentru a se lupta cu şanse reale în preliminariile Ligii Campionilor. Interesul pentru cei doi nu este nou, dar partida pierdută de trupa lui Reghecampf la Ovidiu, 1-3, l-a convins definitiv pe Becali de valoarea fotbaliştilor lui Gică Hagi.

2 meciuri minimum o să fie suspendat Gabi Tamaş

3 cartonaşe roşii a încasat în acest sezon Tamaş

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231