Carousel hot news

STEAUA. Lider de Paşte, campioană la final? Cine-i pune PIEDICĂ

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
14.04.2017 | 00:06
STEAUA. Lider de Paşte, campioană la final? Cine-i pune PIEDICĂ
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

STEAUA. CAMPIOANA DE PAŞTE. Anul trecut, prima zi a Sărbătorilor Pascale o făcea pe Astra campioană. Acum suntem la jumătatea play-off-ului şi nu e decis nimic, deşi Steaua are 2 puncte peste Viitorul. FANATIK analizează şansele la titlu ale celor 6 echipe aflate în lupta pentru primul loc.

DINAMO. LE-AU SUFLAT SPONSORUL! Află din FANATIK-ul de VINERI cum a ajuns o casă de pariuri să semneze un contract cu Dinamo deşi pornise negocierile cu… Astra!

ADVERTISEMENT

DINAMO. ATENŢIE, CÂINE RĂU! Fiul legendarului fotbalist brazilian Rivaldo a început să „muşte” din adversari, deşi în particular este opusul „fiarei” de pe gazon. Vezi în FANATIK-ul de VINERI ce frumuseţe are alături!

CS U CRAIOVA.  RATEAZĂ ŞI SE RATEAZĂ. Născut talent, Andrei Ivan are „şanse” mari să „moară” speranţă dacă va continua evoluţiile palide din ultimul timp. Află din FANATIK-ul de VINERI cine este principalul vinovat!

ADVERTISEMENT

PRIME TIME. GIMNASTICA SE ÎNTOARCE ACASĂ!  După 60 de ani, România va găzdui din nou UN CAMPIONATUL EUROPEAN DE GIMNASTICĂ. Află totul, de la sponsori la… speranţe,  despre marea competiţie de la Cluj (17-23 aprilie) din FANATIK-ul de VINERI!

SNOOKER. ELEGANŢĂ ŞI STIL ÎN ELITĂ! FANATIK este prima publicaţie din România care va relata de la faţa locului CAMPIONATUL MONDIAL DE SNOOKER (Sheffield, 15 aprilie – 1 mai). Citeşte în FANATIK-ul de VINERI  de ce se duc la… teatru marii favoriţi şi ce premii pot încasa!

ADVERTISEMENT

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri