Fotbal intern

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Ea l-a TERMINAT a doua OARĂ!

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Gigi Becali a primit o mega lovitură miercuri, 3 decembrie! Una, păstrînd proporţiile, la fel de covîrşitoare ca aceea a condamnării sale la închisoare cu executare! Şi...
04.12.2014 | 12:15
Omul de afaceri Gigi Becali, patronul FC Steaua Bucuresti, a sustinut, marti, o conferinta de presa in legatura cu sechestru asigurator pus pentru a recupera datoriile clubului catre bugetul de stat

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Gigi Becali a primit o mega lovitură miercuri, 3 decembrie! Una, păstrînd proporţiile, la fel de covîrşitoare ca aceea a condamnării sale la închisoare cu executare! Şi asta deoarece miercuri, 3 decembrie, va rămîne în istoria Stelei ca una în care Gigi Becali a fost condamnat să nu mai poată folosi sigla Stelei! O lovitură de măciucă!

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Nimic nu anunţa o astfel de răsturnare de situaţie. Latifundiarul din Pipera nu avea nici o emoţie că ar putea pierde procesul, tocmai pentru că în primele două instanţe avusese cîştig de cauză. Iar decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie are dublu efect: pe lîngă faptul că dă cîştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei Steaua, hotărîrea este una irevocabilă, inatacabilă! Iar marca “STEAUA BUCUREŞTI”, înregistrată la OSIM de Gigi Becali în 29 ianuarie 2004, la 1 an şi 6 zile de la preluarea clubului, a fost anulată şi nu se mai regăseşte în patrimoniul FC Steaua Bucureşti şi al firmelor lui Gigi Becali!

sigla

Istoricul procesului: Gigi Becali a cîştigat la Tribunal şi Curtea de Apel Bucureşti. Degeaba!

Procesul care stîrneşte o adevărată nebunie în tot fotbalul românesc a pornit pe 25 mai 2011, cînd conducătorii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au înaintat către Tribunalul Bucureşti acţiunea prin care au solicitat anularea titlului de proprietate al mărcii STEAUA BUCUREŞTI din patrimoniul firmelor lui Gigi Becali, aşa cum era înscris la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci încă din 2004!

După 11 luni de termene şi amînări, pe 17 aprilie 2012, instanţa Tribunalului Bucureşti a respins acţiunea, dar CSA Steaua a formulat apel.

Decizia Tribunalului Bucureşti

trib

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. La Curtea de Apel Bucureşti, judecarea apelului s-a făcut relativ repede, după doar patru termene de judecată, iar pe 20 decembrie 2013, instanţa de apel a respins solicitarea Clubului Sportiv al Armatei Steaua!

Decizia Curţii de Apel Bucureşti

cab

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Generalii de la CSA Steaua nu s-au lăsat şi au ales să recurgă şi la ultima cale de atac, recursul, care a fost judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, forul suprem de judecată din România. După doar cîteva termene în care una din magistratele ce formau completul CC9 al ÎCCJ, Doina Popescu, a formulat inclusiv cerere de abţinere de la judecarea cauzei, cerere ce a fost respinsă de conducerea ÎCCJ, miercuri, 3 decembrie, s-a dat sentinţa care a anulat deciziile Curţii de Apel şi a Tribunalului Bucureşti! Iar verdictul a fost şocant: Gigi Becali nu mai drept de proprietate asupra siglei Stelei!

Decizia Înaltei Curţi

iccj

Livia Stanciu, şefa ÎCCJ, coşmarul lui Gigi Becali!

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie devine coşmarul vieţii lui Gigi Becali. Livia Stanciu, şefa magistratelor care au dat decizia de miercuri, este cea care l-a condamnat la închisoare cu executare pe Gigi Becali în mai 2013, în celebrul dosar al schimburilor de terenuri, după ce, la fond, Gigi Becali scăpase de arest! Iată că, la mai bine de un an şi jumătate de cînd a intrat la închisoare, Becali mai primeşte o lovitură grea din partea judecătorilor conduşi de Livia Stanciu şi pierde cel mai de preţ bun al Stelei: emblema clubului!

lidia

Ce mai poate face Gigi Becali să anuleze decizia ICCJ

STEAUA FĂRĂ SIGLĂ. Patronul Stelei are şanse pur teoretice să mai anuleze decizia de miercuri a ICCJ. Şi asta prin prisma faptului că decizia este irevocabilă, iar căile ordinare de atac au fost epuizate. Totuşi, conform legii, Becali mai poate apela la căile extraordinare de atac, revizuire şi contestaţie în anulare, care vor fi însă judecate tot de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie! Cu alte cuvinte, şanse reale de reuşită sînt minime!

10 ani a avut FC Steaua emblema clubului în patrimoniul său

Anul 2024 fusese termenul la care ar fi expirat la OSIM dreptul de proprietate al lui Becali asupra siglei, conform unei decizii a OSIM chiar din acest an

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!