Fotbal intern

Steaua a făcut cinci transferuri, dar a pierdut un om de bază! Fotbalistul a ajuns la o rivală

06.02.2019 | 14:07
Steaua a facut cinci transferuri dar a pierdut un om de baza Fotbalistul a ajuns la o rivala

CSA Steaua a făcut cinci transferuri în perioada de mercato din această iarnă, iar sub comanda lui Marius Lăcătuș au ajuns doi portari, un fundaș central, un miljlocaș central și un atacant de la Friburguense.

Pe pagina oficială de Facebook a formației din Liga a 4-a a fost făcut anunțul conform căruia gruparea pregătită de Marius Lăcătuș i-a transferat pe Mihai Plăcintă (portar, de la ACS Înainte Modelu), Alexandru Drăgușin (portar, de la CS Atletic Bradu), Radu Florin Stoica (fundaș central, de la CS Tunari), Cosmin Mihai Dimitrie (mijlocaș central, de la ACS Înainte Modelu Cristian), Matheus Medeiros (atacant, de la Friburguense).

Steaua a făcut cinci transferuri în această iarnă, dar a pierdut alți 5 jucători

De la CSA Steaua au plecat și cinci jucători, printre care Cătălin Mirea, Cristian Jitau, Mihai Olaru, Daniel Târnăcop și Andrei Badea. Al doilea și-a găsit cu rapiditate un nou angajament. Acesta a ajuns la Carmen București, echipă antrenată de Valentin Bădoi. “Astăzi anunțăm și primul transfer realizat de club! Bine ai venit în echipă, Cristian! Mai multe detalii despre transfer vor fi publicate în cursul zilei.”

Echipa lui Marius Lăcătuș va pleca într-un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia, vineri, 8 februarie, iar antrenorul gurpării din Liga 4 a decis ca în cantonament să meargă și juniorii Nițu Vlad, Alexandru Tudor, Claudiu Moise și Adrian Ilie.

“S-au încheiat contracte de activitate sportivă, jucătorii au fost aduși liberi de contract. Fotbaliști care au evoluat la cel puțin nivelul ligii a treia și cred că ne vor ajuta să promovăm. Nu mă gândesc că vom rata promovarea. Eu le cer jucătorilor mei să evolueze de la un meci la altul. Nu vorbesc despre celalalte echipe care sunt angrenate în lupta pentru promovare, pentru că practic e greu să îi urmărim și să facem o comparație. Până acum nu ne-a mers deloc rău în meciurile directe. Nu va fi ușor, dar eu sunt sigur că evoluția echipei va fi una foarte bună”, a spus Marius Lăcătuș. Acesta a comentat și în legătură cu braziliantul adus la echipa sa în această iarnă.

Matheus, brazilianul transferat de Steaua

”Matheus este un atacant brazilian, care nu a evoluat în turul campionatului, dar care sunt sigur că va aduce o îmbunătăţire la nivelul jocului, într-un compartiment în care am suferit puţin în jocurile din tur a declarat Fiara.