Video. Steaua a făcut show cu Venus. 9 goluri în primul meci din retur

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
10/03/2018, 17:56
Video. Steaua a făcut show cu Venus. 9 goluri în primul meci din retur

Echipa coordonată de Marius Lăcătuş şi antrenată de Ion Ion s-a impus cu scorul de 9-0 în faţa celor de la Venus Bucureşti, în startul returului de campionat din Liga a 4-a, ediţia 2017-2018, iar pe stadion au fost prezenţi peste 2.000 de fani. Aceştia au ţinut şi un minut de reculegere înaintea partidei pentru Ion Voinescu.

În prima etapă a returului, Ion Ion a trimis în teren o echipă foarte ofensivă, iar trei din cei cinci fotbalişti transferaţi în această iarnă de Steaua au fost introduşi în teren încă din primul minut, iar al patrulea, Cristi Jitaru, a fost rezervă. 

Răsdan a reuşit dubla la debut

Cele 9 goluri ale Stelei au fost înscrise de Camara (11, 42), Predescu (19, 43, 57), Adi Vîlcea (24), Răsdan (38, 45) şi Bâftoi (61), iar CSA Steaua a adunat 41 de puncte după acest meci şi rămâne cu 3 puncte în faţa Academiei Rapid. VEZI VIDEO MAI JOS

 Echipa de start a Stelei: Iancu – Zamfirescu, Pădureţ, Sitaru, Grigore – Răsdan, Constantinescu, Vîlcea, Predescu – Bâtfoi, Camara

Ştirea MOMENTULUI

Dan Nistor la FCSB? Gigi Becali, super ofertă pentru Dinamo. Prima reacţie a jucătorului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×