„Steaua a primit o ofertă pentru Alibec”! Ce răspuns a dat Gigi

Eduard Popa   
in Stiri sportive
20/03/2018, 18:41
„Steaua a primit o ofertă pentru Alibec”! Ce răspuns a dat Gigi

Cel care a venit cu această dezvăluire este chiar impresarul fotbalistului, fostul jucător Florin Lovin. „Eu am tot sperat că îi găsesc o variantă în altă parte. Cei de la Steaua nu au fost de acord cu o variantă de împrumut la ofertele primite”, a spus Lovin, la Telekom Sport.

Agentul jucătorului susţine că eclipsa de formă pe care o traversează Alibec îl face foarte greu de transferat: „Eu sunt şi ca impresar şi ca prieten. E ca şi cum aş avea un copil de care trebuie să am grijă. Vreau să îl sprijin, din păcate nu avem rezultate.” 

Lovin: „E clar că Alibec greşeşte”

Lovin a comentat şi reacţia nervoasă a lui Alibec la adresa lui Nicolae Dică şi relaţia dintre fostul său coechipier de la Steaua şi fotbalistul pe care îl impresariază: „Eu am spus-o din noiembrie că o astfel de relaţie nu poate duce la ceva bun. E clar că Denis greseşte, e clar că nu e bine şi trebuie să înveţe din astfel de lucruri”, a spus fostul jucător al Stelei. 

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.