Fotbal intern

„Steaua a primit o ofertă pentru Alibec”! Ce răspuns a dat Gigi

Denis Alibec nu este în cea mai bună formă la FCSB. Cu toate acestea, atacantul Stelei nu duce lipsă de oferte de transfer.
20.03.2018 | 18:41
„Steaua a primit o ofertă pentru Alibec”! Ce răspuns a dat Gigi

Cel care a venit cu această dezvăluire este chiar impresarul fotbalistului, fostul jucător Florin Lovin. „Eu am tot sperat că îi găsesc o variantă în altă parte. Cei de la Steaua nu au fost de acord cu o variantă de împrumut la ofertele primite”, a spus Lovin, la Telekom Sport.

Agentul jucătorului susţine că eclipsa de formă pe care o traversează Alibec îl face foarte greu de transferat: „Eu sunt şi ca impresar şi ca prieten. E ca şi cum aş avea un copil de care trebuie să am grijă. Vreau să îl sprijin, din păcate nu avem rezultate.” 

Lovin: „E clar că Alibec greşeşte”

Lovin a comentat şi reacţia nervoasă a lui Alibec la adresa lui Nicolae Dică şi relaţia dintre fostul său coechipier de la Steaua şi fotbalistul pe care îl impresariază: „Eu am spus-o din noiembrie că o astfel de relaţie nu poate duce la ceva bun. E clar că Denis greseşte, e clar că nu e bine şi trebuie să înveţe din astfel de lucruri”, a spus fostul jucător al Stelei. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri