Steaua a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Lazio! Cât costă

Marian Popovici   
in Stiri sportive
31/01/2018, 17:30
Steaua a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Lazio! Cât costă

Joi, 15 februarie, de la ora 22:05, are loc turul din 16-imile Ligii Europa dintre FCSB şi Lazio pe Arena Naţională. Oficialii Stelei au pus în vânzare bilete în mai multe sectoare ale stadionului. 

Tichetele pot fi cumpărate de pe site-ul www.bilete-fcsb.ro. Preţurile sunt cuprinse între 30 de lei la peluză inel 3 şi 400 de lei la VIP. Oficialii Stelei speră să umple din nou Arena Naţională, aşa cum s-a întâmplat în acest sezon la meciul cu Sporting Lisabona. 

FCSB, două meciuri până la duelul cu Lazio 

Potrivit organizatorilor, în perioada următoare se vor pune la vânzare şi în alte zone ale stadionului, atât on-line, cât şi la casele de bilete de la Arena Naţională. 

FCSB are de disputat două meciuri în Liga 1 până la duelul cu Lazio. Roş-albaştrii joacă împotriva lui Gaz Metan Mediaş şi CFR Cluj în sezonul regulat. Returul de pe stadio Olimpico are loc pe 22 februarie. 

Preţuri bilete FCSB – Lazio:

VIP 1 – 400 de lei

VIP 3 – 300 de lei

Tribuna 2 Inel 3 – 50 de lei

Peluza 2 Inel 3 – 50 de lei 

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.