Fotbal intern

STEAUA. S-a reunit vicecampioana! Cine A LIPSIT de la vizita medicală

UPDATE 6 IUNIE, ORA 09.30 / Steliştii s-au prezentat luni dimineaţă la vizita medicală obligatorie în vederea noului sezon. Au fost prezenţi 25 de jucători, dintre care 9 juniori....
07.06.2016 | 00:05
STEAUA Sa reunit vicecampioana Cine A LIPSIT de la vizita medicala

UPDATE 6 IUNIE, ORA 09.30Steliştii s-au prezentat luni dimineaţă la vizita medicală obligatorie în vederea noului sezon. Au fost prezenţi 25 de jucători, dintre care 9 juniori.

Portarul Florin Niţă a lipsit de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, el alegînd să facă vizita medicală la Chiajna. Dintre jucătorii transferaţi în această vară a ajuns doar Ovidiu Popescu, pentru că bosniacul Bojan Golubovic a primit cîteva zile în plus de vacanţă. Au mai lipsit Filip, accidentat, plus jucătorii aflaţi cu naţionala la turneul final din Franţa.

Lista jucătorilor prezenţi la reunirea de la INMS:

Portari: Valentin Cojocaru, Ionuţ Poiană

Fundaşi: Alin Toşca, Gabi Tamaş, Marko Momcilovic, Fernando Varela, Robert Lică, Robert Gavrilă, Costel Mehedenţiu

Mijlocaşi: Gabriel Enache, Jugurtha Hamroun, Muniru, Alexandru Bourceanu, Vlad Mihalcea, Ovidiu Popescu, Robert Vâlceanu, Cristian Onţel, Doru Popadiuc, Simion Gabriel, Rareş Mihai, Theodor Ion, Marian Obreja, Teodor Bota

Atacanţi: Daniel Benzar, Mario Mihai

*******************************************************************

STEAUA. Trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf se va reuni luni, 6 iunie, după vacanţa de final de sezon. Aceştia au punctul de întîlnire la INMS, la ora 8 dimineaţă, cînd vor efectua vizita medicală. Totuşi, nu toţi steliştii vor fi prezenţi la reunire.

STEAUA. “Roş-albaştrii” se reunesc după un sezon în care nu au reuşit să-şi îndeplinească obiectivul principal: cucerirea titlului şi accederea în grupele Ligii Campionilor. Cu locul de vicecampioană, Steaua are totuşi şansa de a ajunge acolo unde şi-a propus patronul Gigi Becali, însă are parte de un traseu dificil. Totuşi, aceştia trag speranţe că prin noile achiziţii vor reuşi să-şi atingă scopul.

Fără şase jucători la reunire

STEAUA. Dintre jucătorii împrumutaţi la alte echipe, doar cei care au mers la FC Voluntari nu vor veni la vizita medicală. Pentru că ilfovenii vor juca barajul de rămînere în Liga 1, aceştia vor păstra jucătorii pentru a aputea aborda dubla cu UTA Arad, echipă care a trecut de Dunărea Călăraşi. Alexandru Tudorie, Jean-Sony Alcenat, Sebastian Chitoşcă, Cătălin Ştefănescu, Robert Vîlceanu sînt jucătorii pe care Gigi Becali i-a trimis la FC Voluntari pentru a se putea păstra în primul eşalon, după ce au promovat anul trecut. Rămîne de văzut însă dacă vor fi folosiţi, unii dintre aceştia avînd probleme medicale. Pe lîngă aceştia, vor lipsi şi Alexandru Chipciu, Nicuşor Stanciu, Adi Popa şi Mihai Pintilii, care sînt în Franţa, alături de echipa naţională.

Cantonamente în Slovenia şi Olanda

STEAUA. “Roş-albaştrii” se vor antrena la Domneşti pînă pe 15 iunie, apoi vor pleca în Slovenia, în primul cantonament al verii, unde vor sta pînă pe 30 iunie, apoi vor reveni în ţară pentru patru zile. În perioada 3-16 iulie steliştii vor mai efectua un stagiu de pregătire în Olanda. Ulterior, Steaua va da piept Concordiei Chiajna în finala Cupei Ligii, pe 17 iulie.