Fotbal intern

Se destramă proiectul CSA Steaua? Ce decizie a luat Lăcătuş!

CSA Steaua are ca obiectiv principal promovarea în Liga 3, dar după înfrângerea suferită în faţa Rapidului apele în Ghencea s-au agitat.
15.04.2018 | 15:20
Se destrama proiectul CSA Steaua Ce decizie a luat Lacatus
ADVERTISEMENT

CSA Steaua-Academia Rapid a fost meciul cel mai important pentru elevii lui Marius Lăcătuş în Liga 4, iar jucătorii săi au fost depăşiţi de miza partidei. Înfrângerea suferită de echipa sa, scor 1-3, pe Naţional Arena, nu i-a căzut deloc bine fostului mare internaţional. La finalul jocului, FANATIK.RO l-a suprins pe Lăcă dărâmat în autocar. (Vezi detalii)

Fostul mare internaţional le-a spus colegilor săi din staff că aştepta mult mai mult de la elevii săi, iar aceştia s-au prezentat în faţa propriilor fani extrem de slab. FANATIK.RO a aflat că dacă lucrurile nu se vor îndrepta, atunci de proiectul roş-albaştrilor chiar ar putea să se aleagă praful dacă echipa nu va reuşi promovarea în Liga 3 la sfârşitul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

Lăcă îşi dă demisia dacă CSA Steaua nu promovează

FANATIK.RO a aflat că Marius Lăcătuş deja le-a spus apropiaţilor săi că, dacă în această vară echipa CSA Steaua nu va promova, îşi va prezenta demisia în faţa comandantului Petrea, fără nici un fel de reţinere. Fostul mare internaţional este gata să lase locului altuia dacă obiectivul impus de conducerea clubului nu o să fie realizat.

Astfel, este greu de crezut că dacă echipa armatei nu va ajunge încă din primul an în Liga 3 proiectul pornit de comandantul Cristian Petrea va mai continua şi de la vară, mai ales că Marius Lăcătuş, simbolul roş-albaştrilor, nu va mai coordona activitatea. Foarte probail, în cazul în care “Fiara” va abandona clubul şi antrenorul principal Ion Ion va demisiona.

ADVERTISEMENT

“Rapidul a avut jucători cu mare experienţă”

Gabi Balint a mărturisit pentru FANATIK.RO că, în opinia sa, promovarea roş-albaştrilor nu este pierdută, dar totuşi mari favoriţi sunt acum giuleştenii. “Meciul a fost cu mult peste nivelul unei partidei de Liga 4, dar îmi pare rău de evenimentele petrecute în tribune. Este clar că Lăcă este dezamăgit de rezultat şi sunt convins că el şi-a dat seama că Academia Rapid are o echipă cu jucători mult mai experimentaţi ca ai lui.

E clar că Pancu, Niculae, Maftei sau Voicu aduc multe lucruri bune în joc pentru rapidişti, dar în opinia mea Lăcă trebuie să strângă rândurile şi să scoată tot ce este mai bun de la băieţii lui. Promovarea încă nu este pierdută. Era clar că lupta pentru promovare nu se anunţa una uşoară după ce la Rapid au apărut în echipă jucători care au jucat în cupele europene pentru giuleşteni”, a spus Balint.

ADVERTISEMENT