Carousel hot news

Laurenţiu Reghecampf a primit VEŞTI EXCELENTE: “Se poate baza pe el”

Deşi în cantonamentul din Spania, Laurenţiu Reghecampf a avut emoţii de mai multe ori din pricina accidentărilor, tehnicianului stelist i-a venit inima la loc după ultima discuţie cu staff-ul...
06.02.2014 | 15:30
Laurenţiu Reghecampf a primit VEŞTI EXCELENTE:
ADVERTISEMENT

Deşi în cantonamentul din Spania, Laurenţiu Reghecampf a avut emoţii de mai multe ori din pricina accidentărilor, tehnicianului stelist i-a venit inima la loc după ultima discuţie cu staff-ul medical! În primul meci pe care Steaua îl va disputa împotriva Concordiei Chiajna, vineri, 14 februarie, de la ora 20:30, tehnicianul de 38 de ani îi va avea la dispoziţie şi pe fundaşul central, Lukasz Szukala, şi pe Andrei Prepeliţă, dar şi pe noul căpitan, Mihai Pintilii.

Steliştii au trăit cu spaima că Lukasz Szukala a suferit din nou o fractură a piramidei nazale, după ce acesta a fost lovit la nas în partida cu polonezii de la Korona Kielce. Însă, după un control mai amănunţit, accidentarea fundaşului polonez s-a dovedit a fi minoră. Pentru a nu risca nimic, Laurenţiu Reghecampf a preferat să îşi menajeze jucătorul în ultimul amical. “Cu Elfsbog, Szukala a fost menajat, nu are nimic grav, iar în meciul cu Concordia Chiajna va fi titular! În acest moment antrenează normal, nu se pregăteşte separat, deci şi-a revenit şi Reghe se poate baza pe el”, au dezvăluit surse din cadrul staffului medical pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“E apt sută la sută”

Tot în partida cu Korona Kielce, Andrei Prepeliţă a căzut destul de urît la un duel aerian, lovindu-se serios la spate! Pe moment, stafful medical s-a gîndit la ce e mai rău pentru fotbalist, însă şi-a revenit destul de repede. I s-a făcut un program special, iar în trei zile, mijlocaşul s-a pregătit din nou alături de colegi. În ultimul meci, cu suedezii de la Elfsborg, Andrei Prepeliţă nu a evoluat nici un minut. “Venea după o lovitură puternică la spate, iar Reghe a preferat să-l ţină pe bară! Însă, acum e refăcut complet”, au dezvăluit aceleaşi surse.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-ACS POLITEHNICA TIMISOARA 2-0,CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (30.10.2013)

ADVERTISEMENT

Situaţia lui Mihai Pintilii a fost mai complicată, după ce în timpul partidei amicale, cu Union Berlin, sor 1-1, în minutul 11, fotbalistul a suferit o accidentare mai serioasă. Suspect de o leziune musculară, noul căpitan al Stelei a revenit abia în ultimul amical, cu Elfsborg, cînd a fost titular, însă a evoluat pînă în minutul 35, fiind înlocuit de Mihai Răduţ. “Şi Pintilii este refăcut 100%, nu mai are nici o problemă medicală. Cu Elfsborg a jucat mai puţin pentru că perioada lui de refacere a fost mai lungă şi nu avea rost să joace 60-70 de minute. A fost introdus tocmai pentru a mai prinde încă un meci înainte de a începe returul”, au declarat sursele steliste pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri