STEAUA. Ţeapă pentru Gigi Becali! Adi Popa pleacă liber la PAO!

UPDATE 11.01 ora 11:40 / FANATIK.RO a aflat că Adi Popa a discutat cu grecii de la Panathinaikos şi a ajuns la o înţelegere cu aceştia, să vină la vară şi nu din această iarnă.

Astfel, Popa ar cîştiga mai mulţi bani la salariu, o primă de instalare, asta pentru că Panathinaikos nu ar plăti nimic Stelei pentru fotbalist.

Durata înţelegerii este de trei ani. În această situaţie, Gigi Becali este cel mai afectat pentru că nu va mai încasa nici un ban. Becali a cerut pentru Popa 1.000.000 de euro.

--------------------------------------------

STEAUA. Update"Popa este unul dintre jucătorii care ne-au fost propuşi. Ne uităm la mulţi jucători, dar transferul lor depinde şi de situaţia financiară" -a spus antrenorul lui Panathinaikos, Marinos Ouzounidis, conform site-ului contra.gr.

Mai mult, jurnaliştii greci anunţă că transferul n-are nicio şansă de a se realiza, Panathinaikos plătind sume mult mai mici pentru aducerea de jucătorii în ultima perioadă. De altfel, în ultimii şase ani, niciun jucător nu a costat-o pe PAO mai mult de un milion de euro.

STEAUA. Update. Gigi Becali a confirmat informaţia oferită de FANATIK.RO. Adi Popa este dorit de Panathinaikos FC, formaţie care a oferit în schimbul mijlocaşului 500.000 de euro, iar Gigi Becali a cerut 1.500.000 euro.

"Marţi îl dau pe Popa la Panathinaikos FC pe 1.000.000 de euro. Da, un milion de euro cum aţi auzit! Ce dacă este în ultimele luni de contract, eu nu sînt Buduru", a spus Becali.

STEAUA. Update. Adi Popa a intrat în ultimele luni de contract, iar din vară va putea pleca liber de la formaţia finanţată de Gigi Becali.

Finanţatorul Stelei a vorbit despre situaţia lui Adi Popa. "Nu are rost să negociez prelungirea cu Adi Popa. El are 8.000 de euro salariu, am vrut să-i dau 20.000 de euro, dar mi-a zis că vrea să plece liber şi să primească mai multţi bani la semnătură şi la salariu. Şi-a făcut datoria pentru Steaua", a spus Becali.

..............

STEAUA. Atmosfera în vestiarul echipei patronate de Gigi Becali este tensionată. FANATIK.RO a aflat că Adi Popa este nemulţumit de situaţia sa la club şi de tratamentul la care este supus chiar de către latifundiarul din Pipera.

STEAUA. Oferta care a declanşat conflictul!

STEAUA. Aflat în ultimele 6 luni ale contractului cu Steaua, Adi Popa a primit recent o ofertă extrem de tentantă din punct de vedere financiar. Mijlocaşul dreapta avea asigurat un salariu uriaş, de peste 60.000 de euro lunar, şi a cerut să fie lăsat să plece. Clubul care îl dorea pe Popa a transmis că e dispus să plătească şi Stelei aproximativ 500.000 de euro pentru ca transferul să se realizeze din această iarnă. Gigi Becali a refuzat însă propunerea într-un mod extrem de tranşant, solicitînd în schimbul "Motoretei" minimum 1.500.000 de euro!

Reghe e de partea lui Becali

STEAUA. În acest conflict, antrenorul Laurenţiu Reghecampf este de acord cu decizia lui Gigi Becali. Adi Popa este un om de bază în strategia lui Reghecampf, iar pierderea lui acum ar însemna o lovitură grea în lupta pentru titlu. Pentru a găsi un înlocuitor pe măsură, Steaua ar trebui să investească o sumă importantă, iar cei 500.000 de euro nu ar fi suficienţi pentru achiziţionarea unui fotbalist care să se impună direct ca titular. Cum cîştigarea titlului a rămas singurul obiectiv pe care Reghe îl poate atinge în acest sezon, fiind greu de crezut că Steaua va putea obţine calificarea în Cupa Ligii la returul cu Dinamo (în tur "câinii" au cîştigat cu 4-1), tehnicianul nu e dispus să facă nici o concesie, chiar dacă Popa este unul dintre "veteranii" echipei şi este impresariat de Anamaria Prodan.

8 mii de euro este salariul lunar pe care îl primeşte Adi Popa de la Steaua

viewscnt
1 EUR4.6599 lei+0,0343
1 USD3.8182 lei+0,0496
1 XAU163.5981 lei+0,9231