Fotbal intern

STEAUA. Adio, Bourceanu! De ce NU rămîne “Gattuso” în Ghencea!

STEAUA. Gigi Becali intenţionează să îi prelungească împrumutul lui Alex Bourceanu la Steaua, după ce Andrei Prepeliţă ezită să semneze prelungirea contractului. Însă FANATIK.RO a aflat...
03.02.2015 | 00:03
STEAUA Adio Bourceanu De ce NU ramine Gattuso in Ghencea
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali intenţionează să îi prelungească împrumutul lui Alex Bourceanu la Steaua, după ce Andrei Prepeliţă ezită să semneze prelungirea contractului. Însă FANATIK.RO a aflat că oficialii formaţiei Trabzonspor nu mai doresc să îl lase pe fostul căpitan al roş-albaştrilor în Ghencea în aceleaşi condiţii. Turcii îi plătesc lui Bourceanu un contract anual de 720.000 de euro, din care patronul clubului din Ghencea contribuie doar cu 60.000 de euro.

STEAUA. Conducerea Stelei nu a reuşit pînă la această oră să semneze prelungirea contractului cu nici un jucător din cei cinci care au intrat din ianuarie în ultimele şase luni de contract cu echipa din Ghencea. Dacă Szukala şi Sănmărtean au preferat să plece la Al Ittihad, în schimb Arlauskis, Latovlevici şi Prepeliţă ezită să dea un răspuns ferm propunerilor venite de la Gigi Becali. În aceste condiţii, finanţatorul roş-albaştilor deja a început să îşi ia măsuri de siguranţă. Astfel, Guilherme va acoperi banda stîngă din apărarea roş-albaştrilor, iar în locul lui Prepe, de la vară, latifundiarul din Pipera vrea să meargă tot pe mîna lui Alex Bourceanu, dar numai în actualele condiţii financiare!

ADVERTISEMENT

“Nu-i mai suportăm noi aproape tot salariul”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali internţionează să le propună turcilor de la Trabzonspor împrumutul lui Bourceanu la Steaua, însă aceştia nu mai vor să mai prelungească împrumutul, cel puţin nu în condiţiile actuale. Gigi Becali a reuşit să îl împrumute pe Bourceanu la Steaua pentru un an, în condiţii extrem de avantajoase din punct de vedere financiar pentru el. Dînsul suportă doar 60.000 de euro pe an din salariul lui Alex de la Tranzonspor de 720.000 euro. Turcii au acceptat împrumutul în aceste condiţii, deoarece jucătorul era accidentat şi nu credeau că îşi va reveni aşa de repede. Însă acum, după ce jucătorul s-a refăcut, turcii nu mai vor să suporte singuri aproape tot salariul. Ori Steaua va suporta jumătate din salariul său, ori îl vor opri la Trabzonspor. În cel mai rău caz, s-ar putea să găsească o altă formaţie care este dispusă să îi susţină cît mai mult din contract în cazul în care se va decide din nou împrumutul său, ne-a spus o sursă din anturajul jucătorului clubului din Ghencea.

A vrut să plece de la Steaua din cauza lui Gâlcă

STEAUA. Interesant este faptul că Alex Bourceanu a fost la un pas să plece în această iarnă de la Steaua, deoarece nu se împăca cu ideea că nu este titular. Însă, chiar dacă în continuare nu are o relaţie excelentă cu Costel Gâlcă, internaţionalul român a fost convins de apropiaţii săi să rămînă la echipă, după ce Lucian Sănmărtean a fost transferat la începutul acestui an la Al Ittihad,Alex este un tip orgolios şi a simţit că  Gâlcă este destul de rece cu el. Acum însă, lucurile s-au mai liniştit au dezvăluit sursele FANATIK.RO

ADVERTISEMENT