Sport

Atac la jurist: “Băi, Tălpănică, te dau pe mâna lui Şumudică”

UPDATE. La finalul partidei câştigate de Steaua cu Astra, 3-0, Gigi Becali a vorbit şi despre războiul său cu Florin Talpan....
07.04.2017 | 00:03
Atac la jurist Bai Talpanica te dau pe mana lui Sumudica
ADVERTISEMENT

UPDATE. La finalul partidei câştigate de Steaua cu Astra, 3-0, Gigi Becali a vorbit şi despre războiul său cu Florin Talpan.

Bine că s-a trezit cineva în ţara asta! Eu acum cer anularea pentru toate mărcile lor, că nu pot să facă fotbal! Băi, Tălpănică, vezi-ţi de treaba ta! Băi, Tălpănică, te dau pe mâna lui Şumudică“, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Florin Talpan are mari probleme cu superiorii săi. După ce a fost sancţionat în urmă cu câteva săptămâni,  în urma controlului venit de la Ministerul Apărării Naţionale, juristul CSA ar fi fost amendat cu aproximativ 1.000 de lei, adică 10% din salariu, şi s-ar fi ales cu mai multe referate, fără a mai avea dreptul de a promova în funcţie,

ADVERTISEMENT

CSA Steaua e emis un comunicat pe site-ul oficial după ce acesta i-a transmis mai multe mesaje fără acordul comandantului, Cristin Petrea, preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

“Cu privire la ultimele declaraţii publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, exprimate prin aşa-zise comunicate de presă ori în intervenţii la posturile de televiziune, Biroul relaţii publice al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua Bucureşti” face următoarele precizări:

ADVERTISEMENT

Ofiţerul nu are prevăzute în fişa postului şi nu i-au fost delegate atribuţii din domeniul  informării publice. În calitatea sa de consilier juridic al CSA, locotenent-colonelul Florin-Costel Talpan are doar mandat de reprezentare juridică a clubului sportiv în relaţia cu instanţele de judecată, în procesele în care clubul este parte.Punctele de vedere oficiale ale CSA sunt comunicate exclusiv prin Biroul relaţii publice, structura clubului specializată şi mandatată în acest sens, conform regulamentelor militare  în vigoare.Având în vedere constatările Corpului de control şi inspecţie care, prin raportul înaintat ministrului apărării naţionale în luna februarie a reţinut faptul că locotenent-colonelul Talpan “nu a fost mandatat să exprime poziţiile oficiale ale CSA Steaua sau MApN”, precum şi declaraţiile publice ulterioare ale ofiţerului, realizate în aceleaşi condiţii, locotenent-colonel Florin-Costel Talpan a fost sancţionat disciplinar, de către comandantul clubului, în data de 4 aprilie 2017.Prin urmare, declaraţiile publice ale locotenent-colonelului Florin-Costel Talpan, inclusiv cele referitoare la relaţia cu Federaţia Română de Fotbal, au fost făcute în nume personal, contrar procedurilor legale şi nu au avut mandatul CSA “Steaua Bucureşti”.

Procedurile administrative şi juridice privind măsurile de protecţie şi valorificare a mărcii “Steaua Bucureşti”, bun patrimonial aflat în domeniul public al statului, vor continua, conform cadrului legal în vigoare.

ADVERTISEMENT

Mai multe detalii cu privire la situaţia în care se află Florin Talpan puteţi să citiţi în ediţia tipărită FANATIK care apare vineri 7 aprilie.

ADVERTISEMENT