Ce adversari! Cu cine joacă FCSB în grupele UCL dacă trece de Sporting

Steaua, liga campionilor, grupe, sporting, urnă, adversare

Dacă se va califica miercuri, în returul cu Sporting Lisabona (0-0 în tur), FCSB ex-Steaua, cu un coeficient de 35,370, va intra la tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor în ultima urnă valorică. Poate spera la urna 3 dacă Sevilla, Napoli, Olympiakos şi Liverpool vor fi eliminate în playoff. Toate, însă, au cîştigat meciurile-tur.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

STEAUA. Urnele „granzilor”

În prima urnă vor fi Real Madrid, Bayern Munchen, Juventus Torino, Benfica Lisabona, Chelsea Londra, Şahtar Doneţk, AS Monaco şi Spartak Moscova, adică echipele campioane ale ţărilor cu cele mai bune coeficiente. În urna a doua: Barcelona, Atletico Madrid, PSG, Dortmund, Sevilla, Manchester City, Porto şi Manchester United, clasificate în ordinea coeficienţilor (toate echipele din urna 2 au coeficient de prima urnă, dar nu sunt campioane) . În urna a treia: Napoli, Tottenham, Basel, Olympiakos, Anderlecht, Liverpool, AS Roma şi Beşiktaş. În urna a patra, unde ar intra Steaua dacă trece de Sporting: Celtic, ŢSKA Moscova, FC Copenhaga, APOEL Nicosia, Feyenoord, Maribor şi RB Leipzig.

Steaua, adversare si urna pentru tragerea la sorti in grupe 1

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În urna 4 apare Sporting Lisabona pentru că UEFA consideră echipa portugheză favorită la calificare.

Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc pe 24 august, ora 19:00, la „Forum Grimaldi” din Monaco. Sunt cunsocute 22 dintre cele 32 de echipe care vor evolua în grupele. Celelalte 10 se vor califica după play-off-ul preliminariilor Ligii Campionilor.

Meciurile din faza grupelor se vor disputa la următoarele date: 12-13 septembrie (etapa 1), 26-27 septembrie (etapa 2), 17-18 octombrie (etapa 3), 31 octombrie-1 noiembrie (etapa 4), 21-22 noiembrie (etapa 5) şi 5-6 decembrie (etapa 6).

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004