Carousel hot news

STEAUA. Adversari de Liga Campionilor în cantonament

STEAUA. Apropierea pauzei de iarnă i-a determinat pe stelişti să programeze deja cantonamentele pe care le vor avea după sărbătorile de iarnă. Astfel, oficialii roş-albaştrilor au stabilit...
02.12.2014 | 16:26
STEAUA. Adversari de Liga Campionilor în cantonament

STEAUA. Apropierea pauzei de iarnă i-a determinat pe stelişti să programeze deja cantonamentele pe care le vor avea după sărbătorile de iarnă. Astfel, oficialii roş-albaştrilor au stabilit deja cu patru meciuri amicale pentru începutul lui februarie, în faţa unor adversari importanţi.

STEAUA. Jucătorii lui Costel Gâlcă vor merge în două stagii de pregătire în străinătate, primul dintre ele în Spania. Acolo însă, va fi un cantonament ce se va baza mai mult pe acumulare fizică, urmînd ca steliştii să aibă doar cîteva partide de verificare, împotriva unor adversari modeşti, din ligile inferioare din Spania. Ulterior însă, delegaţia campioanei va merge în Antalya, acolo unde se vor juca mai multe meciuri amicale puternice, motiv pentru care s-a discutat cu mai mulţi adversari care deja şi-au dat acordul ca să îşi testeze forţele cu echipa din Ghencea.

STEAUA. Jocuri cu Sturm Graz, Sparta Praga, Partizan şi Maribor

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, echipele bătute în cuie pentru partidele de verificare din Turcia sînt Sturm Graz, Sparta Praga, Partizan Belgrad şi Maribor. Dintre toate echipele, slovenii joacă în acest sezon în grupele Ligii Campionilor. Datele la care partidele se vor disputa urmează să fie stabilite ulterior, în funcţie şi de situaţia în care va fi Steaua la finalul grupelor Ligii Europa, dacă va accede sau nu în primăvara europeană.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri