STEAUA. “Am renunţat la 100.000 de euro ca să mă facă praf Becali!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
09/08/2016, 12:10
STEAUA. “Am renunţat la 100.000 de euro ca să mă facă praf Becali!” GALERIE FOTO

STEAUA. Nici nu a venit bine Adnan Aganovici la Steaua, că Gigi Becali a şi pus tunurile pe el. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat dezamăgit de prestaţiile croatului, considerînd că nu are valoare de Steaua.

STEAUA. Oficialii roş-albaştrilor au făcut mari eforturi în această vară pentru perfectarea transferului lui Adnan Aganovic. De cîte ori patronul roş-albaştrilor Gigi Becali ieşea public şi anunţa rezolvarea achiziţiei sale, de atîtea ori Meme şi Reghe întîmpinau probleme pentru închiderea angajamentului atacantului. Însă, deşi au reuşit foarte greu să îl aducă pe Aganovic la Steaua, latifundiarul din Pipera nu a ezitat să-l facă praf pe vîrful croat.

E bine că m-am convins. Aganovic ăsta nu e de Steaua. Nu pot să fac faţă cu el în meciurile din cupele europene. M-am tot uitat şi am văzut că sărea balonul din el mai rău ca din zid. Nu se poate aşa ceva. Aici e alt nivel, iar Aganovic nu m-a convins deloc!”, a tunat patronul Stelei.

“Am renunţat la mulţi bani!”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că lui Adnan Aganovic nu i-au căzut deloc bine declaraţiile pe care Gigi Becali le-a făcut la adresa sa. Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-au dezvăluit că acesta s-a plîns prietenilor. “Nu mai înţeleg nimic. S-au făcut mari eforturi ca eu să ajung la Steaua, iar pentru a se rezolva acest lucru am renunţat la cîteva salarii restante şi prime, aproape 100.000 de euro, ca să vin la Steaua. Iar acum ce se întîmplă?

Gigi Becali mă face praf după doar două meciuri oficiale în tricoul Stelei. Nu mi se pare normal”, s-a plîns Aganovic, cel care a jucat şi la Praga, şi în finala Cupei Ligii contra Chiajnei.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×