Fotbal intern

STEAUA. Gigi, război cu MApN: “Nu mă lasă nenorociţii în Ghencea!”

UPDATE, 1 februarie, 12:02 / Gigi Becali a declarat că şansele ca Steaua să revină în Ghencea sînt egale cu zero. Latifundiarul a lansat încă un atac dur la adresa reprezentanţilor MApN....
01.02.2016 | 12:04
STEAUA Gigi razboi cu MApN Nu ma lasa nenorocitii in Ghencea

UPDATE, 1 februarie, 12:02 / Gigi Becali a declarat că şansele ca Steaua să revină în Ghencea sînt egale cu zero. Latifundiarul a lansat încă un atac dur la adresa reprezentanţilor MApN.

“Am un proces cu CSA, iar ei m-au făcut infractor. Nu vor să mă lase să mai folosesc numele Steaua. Nişte nenorociţi! Atunci i-am spus lui Argăseală să scoată o listă cu echipele care existau în 2002-2003 în prima ligă. În afară de Dinamo, care si ei au trecut prin insolvenţă, toate sînt la pămînt. Păi ce am făcut eu cu Steaua este minune Dumnezeiască. Am adus 200 de milioane de euro în ţară. Cum pot să mă facă bandit, puşcăriaş, hoţ? Nu înţeleg ce vor. Acei oameni ar trebui pedepsiţi. Să intre serviciile secrete peste ei. Peste Talpan, Oprea, Zisu, peste toţi. Ce-au făcut tu, Zisule, în viaţa ta? Ai pus altora în farfurie. O să vedem unde vom juca”, a spus Becali la o televiziune de sport.

UPDATE / Laurenţiu Reghecampf a vorbit joi seară despre revenirea în Ghencea: “Cred că se vor rezolva lucrurile cu Naţional Arena, este păcat ca oamenii nu se pot bucura de un asemenea stadion. De la 1 februarie cred şi sper că ne întoarcem în Ghencea, chiar dacă sînt multe lucruri de rezolvat. Trebuie să facem multe lucruri, să rezolvăm cu terenurile şi sala de forţă.

–––––––––

STEAUA. După închiderea Arenei Naţionale, campioana României s-a văzut nevoită să dispute ultimele partide considerate pe teren propriu din Liga 1 la Piteşti.

VINERI, apariţie-eveniment, DE LUX, marca FANATIK! CALENDARUL SPORTIV 2016! 24 de pagini GRATUIT!

În ultimele luni, oficialii clubului patronat de Gigi Becali au încercat să ajungă la un consens cu reprezentanţii MApN privind revenirea Stelei în Ghencea, însă cei din urmă nu s-au arătat dispuşi la tratative. Motiv pentru care Ilie Năstase, unul dintre cei mai cunoscuţi suporteri ai grupării roş-albastre, a decis să ia atitudine.

“Domnule, sîntem de tot rîsul! Este inadmisibil ce se întîmplă. Argăseală şi Gigi Becali trebuie să facă o delegaţie şi să mergem să discutăm cu noul ministru. Mă voi implica şi eu, voi discuta chiar şi cu Burleanu, el trebuie să se implice. Dar fără ca Steaua să facă primul pas, nu se poate face nimic”, a spus fostul tenismen pentru FANATIK.RO.

“Ne-au pus viaţa în pericol! Trebuie daţi în judecată”

STEAUA. Năstase a lansat, apoi, un atac virulent la adresa celor resposabili pentru închiderea Arenei Naţionale, în care s-au investit în jur de 250 de milioane de euro. “Sîntem o ţară de cretini, altfel nu-mi explic cum putem ţine închis un asemenea stadion. Cineva trebuie să răspunda pentru acest lucru. Nu îndeplineşte normele de securitate? Păi atunci trebuie să dăm în judecată Primăria, Federaţia, ISU, MISU…

Păi ne-au pus în pericol viaţa dacă ne-au lăsat să asistăm la partide timp de cinci ani. Eu sînt primul care susţin acest lucru, trebuie să ne adresăm instanţei. Ne facem de rîs, s-a construit, în sfîrşit, ceva după ce a murit Ceauşescu, şi îl ţinem închis. Vine meciul cu Spania, cluburile din ţară trebuie să joace acolo. Ce facem? Desfiinţăm sportul? Cineva trebuie să răspunda”, a mai precizat fostul mare sportiv.

A vrut să cumpere Stadionul Steaua

STEAUA. Gigi Becali s-a declarat în repetate rînduri nemulţumit de chiria pe care o plătea pentru ca gruparea roş-albastră să joace în Ghencea, fapt ce a stîrnit indignarea reprezentanţilor Ministerului Apărării Naţionale.

“Eu am vrut să-l cumpăr, dar nu mi-au dat voie. Chiria pe Naţional este de 18.000 de euro, iar pe Ghencea, 23.000 de euro”, susţinea Becali în urmă cu mai multe luni. În altă ordine de idei, forul de la Casa Fotbalului şi-a arătat disponibilitatea să intervină în diferendul dintre Steaua şi MApN, după ce clubul latifundiarului a pierdut marca. Cel mai probabil, aceeaşi poziţie va avea şi în cazul Stadionului Ghencea.

“Ne putem implica, pentru că acesta este şi rolul FRF, de actor care mediază şi se implică. Dacă e nevoie şi dacă reprezentanţii Stelei ne vor solicita atunci ne vom implica fără să ezităm”, a spus Burleanu.

27.063 de locuri pe scaune are stadionul din Bulevardul Ghencea, pe care Steaua a obţinut cele mai mari performanţe din istoria clubului