ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Problemele de comportament ale lui Alibec: “Detaliul ăsta e deranjant”

Ianis Zicu vorbeşte despre problemele de comportament ale lui Denis Alibec, de la FC Steaua Bucureşti, şi spune că nu faptul în sine că gesticulează este o de criticat....
Autor: Mirela Apostol | 03.09.2017 | 17:16
Problemele de comportament ale lui Alibec:

Ianis Zicu vorbeşte despre problemele de comportament ale lui Denis Alibec, de la FC Steaua Bucureşti, şi spune că nu faptul în sine că gesticulează este o de criticat.

ADVERTISEMENT

Zicu este de părere că Alibec uită să mai alerge către centrul terenului atunci când se enervează şi începe să dea din mâini, iar asta afectează mult jocul echipei sale.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Totodată, Zicu spune că Denis Alibec nu ar fi trebuit să lipsească de la echipa naţională a României:

”Faptul că Alibec dă din mâini nu mi se pare o mare problemă. Mulţi jucători au făcut asta, şi eu, şi alţii. Cel mai rău este că din momentul în care începe să dea din mâini şi până revine la mijlocul terenului trec 20 de secunde.

ADVERTISEMENT

A, dacă ar da din mâini, după care ar reveni imediat, ar fi bine. Detaliul acesta este deranjant. Cum spuneam, şi noi am dat din mână, dar el dă mereu”, a spus Zicu la un post de televiziune.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec va juca următorul meci pentru FC Steaua Bucureşti în Liga 1, contra campioanei Viitorul Constanţa. Partida se va disputa sâmbătă, 9 septmebrie la Ovidiu, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!