STEAUA. Ando vorbeşte despre scandalul iscat de Hamroun: “Nu poţi să accepţi fiţe!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
24/07/2016, 14:18
STEAUA. Ando vorbeşte despre scandalul iscat de Hamroun: “Nu poţi să accepţi fiţe!”

STEAUA. Ioan Andone a declarat că excluderea din lot al lui Jugurtha Hamroun înainte de meciul cu Sparta Praga din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor este o pierdere pentru echipa pregătită de Laurenţiu Reghecampf.

“E o pierdere, pentru ca are calitate Hamroun. Nu poţi să accepţi fiţe şi din astea ca antrenor. Ei se elimină singuri, pînă la urmă o să-i dea drumul unde vrea să plece.

Dar nu e normal…După ce s-a terminat pregătirea şi începe campionatul, tu vrei să pleci… Dacă era, plecai acum 30 de zile”, a declarat antrenorul “cîinilor”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×