STEAUA. Ioan Andone crede în şansele rivalei cu City: "Se poate califica!"

STEAUA. Ioan Andone, tehnicianul lui Dinamo, încurajează echipa rivală, despre care crede că ar trebui să-şi joace şansa cu Manchester City, în play-off-ul Ligii Campionilor:

"Trebuie să creadă în şansa lor, niciodată nu e pierdut un meci dinainte. Problema e să alinieze cea mai bună echipă, că am văzut că au avut probleme medicale aseară, cu Pintilii, unul din jucătorii cheie, şi ar fi greu fără Pintilii să se califice. Cu toate că trebuie să îşi joace şansa, poate lua o opţiune cu 1-0 aici, pentru că se poate. Eu am întîlnit Manchester United de cîteva ori şi se poate. Aici pe fostul "23 august" am condus 1-0...

Nu trebuie să le fie frică, trebuie să îşi joace şansa. Nu sînt favoriţi, dar se joacă 11 contra 11. Dacă se pregătesc bine şi joacă bine aici, nu primesc gol şi marchează unul... Şi să prindă o zi de excepţie jucătorii din atac, atunci discutăm altfel pentru meciul din retur.

E şi primul meci al lui Guardiola, probabil caută să-şi impună stilul lui şi pînă ajunge să joace la turaţie maximă City, mai e mult de muncă", a spus Andone.