STEAUA. Aniversare tristă pentru Golubovic: "Sperăm să revină cît mai repede pe teren!"

STEAUA. Bojan Golubovic, atacantul roş-albaştrilor, a împlinit luni vîrsta de 33 de ani. Însă, jucătorul lui Reghe nu îşi serbează ziua de naştere aşa cum îşi dorea din cauză că în urma partidei dintre Steaua-Manchester City jucătorul a fost accidentat şi a avut nevoie imediat de intervenţia medicilor.

“FC Steaua Bucureşti îi urează <La Mulţi Ani> şi multă sănătate lui Bojan Golubovic, care a împlinit luni, 22 august, vîrsta de 33 de ani.

Clubul nostru îi urează atacantului, care se află în perioada de convalescenţă după accidentarea gravă din meciul cu Manchester City, însănătoşire grabnică şi sperăm să revină cît mai repede pe teren!

Bojan Golubovic este un jucator bosniac, nascut pe 22 august 1983 la Konjic. A început fotbalul la FK Zemun, club de la marginea Belgradului, de unde a plecat, sub forma de împrumut, la Padinska Skela, pentru care a evoluat doi ani. Au urmat Leotar Trebinje (Bosnia), NK Slavonac CO (Croaţia), Medjimurje (Croaţia) şi RNK Split (Croatia), cluburi pentru care a înscris în mod constant.

În 2012 a ajuns în România, unde a evoluat, pînă în vara lui 2014 la Ceahlaul Piatra Neamt, pentru care a fost un jucător decisiv, înscriind de 31 de ori în 82 de meciuri. A părăsit România pentru a evolua, timp de şase luni, la SonderjyskE, iar în februarie 2015 a semnat cu CSMS Iaşi, devenind golgeterul echipei, cu 17 goluri în 61 de meciuri. În vara lui 2016 a semnat cu Steaua din postura de jucător liber de contract şi a evoluat, pîna în prezent, în 5 partide oficiale, obţinînd deja trofeul Cupei Ligii Adeplast”, au scris reprezentanţii Stelei pe contul oficial de socializare.