STEAUA. Anunţ al steliştilor! “Probabil o să plece şi Arlauskis”

Adrian Dumitru   
în Fotbal intern
09/12/2014, 10:34
STEAUA. Anunţ al steliştilor! “Probabil o să plece şi Arlauskis” GALERIE FOTO
Giedrius Arlauskis

Helmut Duckadam, directorul de imagine al Stelei, crede că echipa patronată de Gigi Becali va ajunge la un acord cu CS Steaua pentru utilizarea mărcii “Steaua”, mai ales că cele două părţi au ajuns deja la un numitor comun, folosirea denumirii şi a culorilor pentru ultimele două meciuri din acest an, în Europa League şi Cupa Ligii.

Duckadam despre litigiul dintre Steaua şi CS Steaua: “Este normal ca problema să fie rezolvată, a fost o soluţie înţeleaptă să jucăm ultimele două meciuri cu emblema. Nu se poate să se întîmple una ca asta în timpul campionatului. A fost un sentiment ciudat la meciul cu Iaşi, cînd s-au acoperit toate stemele.

Despre mesajul trimis de Becali: “Prima condiţie a lui Gigi a fost să respectăm hotărîrea judecătorească şi, pe 15 decembrie, să vedem întîi poziţia celor de la CS Steaua. Nimeni nu o să fie de acord să ia acest brand pe un an sau doi şi după aceea să vină altcineva. Aceste negocieri trebuiesc tranşate pînă la capăt”

Duckadam despre posibilitatea înfiinţării unei alte echipe cu numele Steaua: “Nu cred că Armata o să înfiinţeze o echipă, nu pot să joace în UEFA şi nu cred că pot face asta doar să facă în ciudă. Dacă vom cîştiga meciul cu Dinamo Kiev, sîntem în primăvara europeană. Rio Ave doreşte să adune puncte în grupe, vor cîştiga celor de la Aalborg”, a precizat Duckadam la Sport.ro.

Duckadam despre succesorul lui Arlauskis: “A plecat Tătăruşanu, la un moment dat o să plece şi Arlauskis. Eu cred că sîntem pregătiţi, avem doi portari tineri. Cojocaru este pregătit să fie titular din retur. Avem şi diferenţa mare faţă de locul doi, doar ceva neprevăzut ne poate împiedica să nu cîştigăm cel de-al treilea titlu consecutiv”.

duckadam-660x400

 

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×