STEAUA. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Pleacă Stanciu la Anderlecht!? “Discutăm!”

Adrian Dumitru    Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/07/2016, 00:00
STEAUA. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ. Pleacă Stanciu la Anderlecht!? “Discutăm!” GALERIE FOTO

Update/ Gigi Becali a oferit noi informaţii în legătură cu un viitor transfer al lui Nicolae Stanciu la Anderlecht.

“Au venit ăştia de la Anderlecht şi m-au întrebat dacă îl dau pe Stanciu. Le-am spus că discutăm după meciurile de calificare şi o să discutăm”, a spus Becali.

Update / Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a vorbit despre un viitor transfer al lui Nicolae Stanciu la Anderlecht şi a anunţat că acesta va fi titular în meciul pe care Steaua îl va disputa cu Sparta Praga. “Nu îl vînd pe Stanciu. El o să fie titular, dar nu spun mai multe. Întrebaţi antrenorul cine o să joace”, a spus Becali

…………………

STEAUA. Zilele lui Nicuşor Stanciu la Steaua se apropie de final, tînărul mijlocaş al vicecampioanei fiind aproape acontat de către Anderlecht.

STEAUA. Alexandru Chipciu va fi urmat de către decarul şi noul căpitan al Stelei, anunţă presa din Belgia. Bazîndu-e pe dezvăluirile persoanelor din conducerea formaţiei belgiene, Purplespirit.be precizează că Gigi Becali le-a transmis omologilor de la Anderlecht condiţia ca Stanciu să se transfere din România.

Se umple vistieria la Steaua

STEAUA. “Ni-l lăsaţi pentru cele două meciuri cu Sparta Praga şi poate să se transfere la Anderlecht”, a fost anunţul făcut de latifundiarul din Pipera. Propunerea lui Becali a venit ca urmare a faptului că Steaua ar avea locul asigurat în grupele Europa League dacă o să treacă de formaţia din Cehia.

STEAUA. După cele 3 milioane de euro pe care Gigi Becali le-a încasat în urma vînzării lui Alexandru Chipciu, latifundiarul din Pipera ar urma să mai încaseze alte 6 milioane de euro dacă Nicuşor Stanciu alege să i se alăture fostului său coleg din linia mediană a vicecampioanei.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×