Carousel hot news

STEAUA. Anunţ SENZAŢIONAL al IDOLULUI: “Vreau SĂ REVIN!”

STEAUA. Oficialii campioanei sînt interesaţi să aducă un atacant care să se acomodeze cît mai repede şi să marcheze cît mai multe goluri, iar Claudiu Keşeru este pe lista lui Gigi Becali....
28.06.2015 | 00:05
STEAUA. Anunţ SENZAŢIONAL al IDOLULUI:
ADVERTISEMENT

STEAUA. Oficialii campioanei sînt interesaţi să aducă un atacant care să se acomodeze cît mai repede şi să marcheze cît mai multe goluri, iar Claudiu Keşeru este pe lista lui Gigi Becali. Acesta este golgheterul echipei Al Gharafa, dar este tentat să evolueze în Champions League.

Fostul atacant al echipei din Ghencea a vorbit din nou despre posibilitatea de a evolua pentru Steaua. Keşeru a dezvăluit că a rămas impresionat de tot ceea ce a găsit în Qatar, dar îi este dor de Liga 1.

ADVERTISEMENT

FOTO / INCREDIBIL!!! ROMANUL DIN PREMIER LEAGUE A COMIS-O GRAV DE TOT!!! ENGLEZII AU DAT PUBLICITATII POZELE!!!

“M-a sunat cineva să-mi spună că şi-ar dori să vin înapoi la Steaua. Am răspuns că nu se pune problema să nu îmi doresc, dacă e posibil. Mi-aş dori să mă întorc, dar din păcate nu tot timpul obţinem ceea ce vrem. Viaţa din Qatar e total diferită faţă de cea din România.

ATAC SOCANT LA RADOI!!! INCREDIBIL!!! STELISTII I-AU SARIT LA GAT!!! DEZVALUIRI INCENDIARE!!!

Acolo totul e exagerat şi dus la extrem, clădirile sînt luxoase peste tot, maşinile de lux trec aşa cum trec pe la noi Daciile. Mă uitam şi mă întrebam de ce mi se întîmplă mie toate astea. 

ADVERTISEMENT

Acum zece ani era un hotel, deşert şi apă, iar acum sînt sute de clădiri. Sfidează logica, fac tot ce e ieşit din comun”, a spus Claudiu Keşeru, conform PRO TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri