Fotbal intern

Chipciu, AROGANŢA supremă către Dinamo: “Ne daţi ZERO goluri”

STEAUA. Alexandru Chipciu a participat la o sesiune de Q&A cu fanii, pe pagina de facebook, şi a încercat să le răspundă acestora la avaalanşa de întrebări. Mijlocaşul campioanei a fost...
22.10.2015 | 20:21
Chipciu AROGANTA suprema catre Dinamo Ne dati ZERO goluri
ADVERTISEMENT

STEAUA. Alexandru Chipciu a participat la o sesiune de Q&A cu fanii, pe pagina de facebook, şi a încercat să le răspundă acestora la avaalanşa de întrebări. Mijlocaşul campioanei a fost chestionat cu privire la cele mai frumoase momente din cariera sa, Steaua şi situaţia cu fanii, echipa naţională, precum şi despre începuturile sale în fotbal. Bogdan Stelea, Gabi Balint şi foştii colegi de la Steaua Florin Gardoş şi Ciprian Tătăruşanu şi-au trimis şi ei întrebările către Chipciu.

…despre o eventuală plecare de la Steaua: “Nu mă gîndesc să plec de la Steaua. Sper să joc din ce în ce mai bine. Momentan mă interesează să joc foarte bine aici. Îmi place să joc pe orice post sînt pus, şi la naţională şi la Steaua. Cînd am venit aici, Mihai Stoica a fost cel care m-a sunat. O să facem tot posibilul să luăm toate cele trei trofee puse în joc în acest an, aşa cum s-a întîmplat şi în stagiunea precedentă”.

ADVERTISEMENT

…despre problemele cu fanii: “E important ca fanii să ne încurajeze. Dar chiar dacă ne huiduie sau ne susţin, important e să jucăm noi bine şi să cîştigăm. Pentru ei.  Cu siguranţă sînt milioane de suporteri. De abia aştept să revină la stadion! Aş face orice pentru ca ei să se întoarcă! Este incredibil de trist să jucăm fără ei. Momentul de cumpănă al carierei mele a fost atunci cînd m-am accidentat şi mi-am rupt piciorul. La fel şi cînd mă huiduie suporterii Stelei. Nu am cuvinte să spun cît de mult mă doare cînd se întîmplă asta, dar mă motivează să joc mai bine.”

…despre cel mai frumos moment şi planurile sale de viitor: “Cel mai frumos moment petrecut la Steaua a fost calificarea cu Ajax. Nu e un obiectiv pentru mine să fiu căpitan aici. După ce mă voi lăsa de fotbal, vreau să antrenez”.

ADVERTISEMENT

“Vreau Portugalia la EURO!”

…despre EURO şi posibilii adversari ai naţionalei României: “Îmi doresc să întîlnim la EURO echipe pe care să putem să le învingem, iar ca bonus mi-ar plăcea să întîlnim Portugalia pentru Cristiano Ronaldo. Sînt nerăbdător, sper să cîştigăm cît mai multe meciuri şi să ajungem cît mai departe”.

…despre preferinţele sale în materie de jucători şi antrenori: “Messi este cel mai bun fotbalist din toate timpurile, deşi îmi place mai mult Cristiano Ronaldo. Antrenorul meu preferat este Pep Guardiola. Cea mai bună echipă întîlnită a fost Chelsea, iar cel mai bun adversar Messi”.

ADVERTISEMENT

…despre începuturile sale în fotbal: “Mama mi-a cumpărat prima minge, tata m-a dus la primul antrenament”.

…despre cum şi-a ales numărul de pe tricou: “Mi-am ales numărul 7 de pe tricou pentru Marius Lăcătuş. Mi-aş fi dorit să fiu coleg cu el la naţională şi cu Adi Ilie”.

ADVERTISEMENT

…despre rivalitatea cu Dinamo: “Dinamo nu va da Stelei niciun gol! Nu m-am gîndit niciodată să mă transfer la ei”.

La quiz a participat şi Gabi Balint, care l-a întrebat pe Chipciu: “Ce mesaj le transmiţi copiilor care te consideră un idol?”. Răspunsul mijlocaşului: Le mulţumesc foarte mult. Mă simt onorat. Îi aştept la stadion”.

Bogdan Stelea nu a făcut nici el rabat şi l-a întrebat pe mijlocaş ce sfaturi le dă suporterilor. Chipciu:N-am niciun sfat, am o dorinţă: să se întoarcă lîngă echipă”. La fel şi fostul său coleg, Gardoş, a ţinut să îl întrebe care este încurajarea care i-a rămas în minte. “Să nu renunţ niciodată!” Nici Tătăruşanu nu s-a dat la o parte şi l-a chestionat pe Alex, întrebînd-ul care este portarul pe care ar dori să îl răpună la EURO. Chipciu nu a stat pe gînduri şi a răspuns: “Oricui!”

STEAUA. Unul dintre fanii lui Chipciu, care îi urmăresc acestuia pagina, l-au întrebat pe Chipciu dacă şi-a luat Bacalaureatul, ca o săgeată trimisă antrenorului de la Steaua al mijlocaşului, Mirel Rădoi. Jucătorul nu a intrat în detalii şi a răspuns doar afirmativ.

 

 

ADVERTISEMENT