Carousel hot news

STEAUA. Argăseală CONFIRMĂ FANATIK.RO! Fotbalist, dat afară!

UPDATE / Valeriu Argăseală confirmă FANATIK.RO. Preşedintele campioanei a declarat că este posibil ca Tahar să plece:...
29.08.2015 | 00:01
STEAUA. Argăseală CONFIRMĂ FANATIK.RO! Fotbalist, dat afară!
ADVERTISEMENT

UPDATE / Valeriu Argăseală confirmă FANATIK.RO. Preşedintele campioanei a declarat că este posibil ca Tahar să plece:

“Dezamăgire mare, nu prea am dormit. Trebuie să gestionăm această situaţie cu foarte mult calm şi să trecem peste această perioadă grea.

Este posibil ca Tahar să plece, dar în măsura în care îşi va găsi echipă. Noi vrem să-l cedăm sub formă de împrumut“, a spus Argăseală.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Ioan Horoba, conducătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, este de părere că Gigi Becali face o mare prostie dacă renunţă la serviciile lui Tahar mai ales că jucătorul algerian a fost trecut pe linie moartă în ultimele partide.

STEAUA. Gigi Becali este decis să renunţe la servicile lui Tahar la nici măcar două luni şi jumătate de cînd a oficializat transferul acestuia de la Gaz Metan Mediaş pentru 150.000 de euro. “Nu am nimic cu Tahar, dar el nu este de Steaua. E prea firav şi nici fizicul nu-l ajută ca să îmi dea spertanţe că se poate integra în cele din urmă pe acel post în următoarele partide. O să văd cum putem să-l dăm în altă parte deoarece m-am convins de el“, a comentat latifundiarul din Pipera după partida cu Rosenborg.

ADVERTISEMENT

STEAUA. OFICIAL! Armata are echipă: un mare stelist e antrenor

“Tahar este de Steaua. E mai bun ca Breeveld”

STEAUA. În aceste condiţii, Ioan Horoba, conducătorul formaţiei Gaz Metan Mediaş, fosta echipă a lui Tahar, a sărit imediat apărarea jucătorului algerian. 

“Este o mare tîmpenie ce face Gigi Becali. Este păcat să renunţe atît de repede la Tahar mai ales că ne-a şi achitat imediat după parafarea actelor banii pentru achiziţia respectivă . El este sigur un fotbalist de Steaua. Şi credeţi-mă că ştiu ce spun! Tahar este chiar şi peste Breeveld pe care l-am avut şi pe el la Mediaş. Nu înţeleg de ce Gigi nu-l mai doreşte la echipă. El este tipul de mijlocaş central care ştie să dribleze şi chiar poate să şi marcheze, iar Gigi văd că s-a plîns că nu are la echipă un astfel de fotbalist”, a spus Horoba.

ADVERTISEMENT

STEAUA. TRANSFERUL care poate salva campioana! Negocieri secrete!

6 meciuri a jucat Tahar pentru Steaua în acest campionat

3 meciuri a jucat Tahar titular pentru Steaua în acest campionat

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri