Fotbal intern

TAMAŞ LA STEAUA. Omul SECRET din UMBRA mutării!

STEAUA. Campioana României a detonat o adevărată bombă pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l legitimeze pe Gabi Tamaş, liber de contract după despărţirea de Watford. Fundaşul a...
16.01.2015 | 00:01
TAMAS LA STEAUA Omul SECRET din UMBRA mutarii

STEAUA. Campioana României a detonat o adevărată bombă pe piaţa transferurilor după ce a reuşit să-l legitimeze pe Gabi Tamaş, liber de contract după despărţirea de Watford. Fundaşul a semnat cu Steaua un contract pe două sezoane şi va purta în Ghencea numărul 30. Internaţionalul român a primit 100.000 de euro la semnătură şi va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. În luna septembrie a anului trecut, Tamaş a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate combinată cu o dislocare a meniscului, iar cariera i-a fost pusă în pericol. Au existat momente în care fundaşul nu a mai ştiut dacă va mai putea juca fotbal, dar recuperarea a decurs miraculos. Totuşi, Watford i-a reziliat contractul.

“Îţi aduc eu fundaş la Steaua!”

STEAUA. Rămas pe drumuri, Tamaş s-a temut că nu-şi va mai găsi o echipă cu pretenţii avînd în vedere accidentarea prin care a trecut. Moment în care, conform surselor FANATIK.RO, a intervenit tatăl său, Iosif Tamaş. Acesta l-ar fi rugat pe Piţurcă să-i găsească o echipă lui Gabi, iar fostul selecţioner atît a aşteptat. A pus mîne pe telefon şi l-a contactat imediat pe Gigi Becali, care refuza să-i dea drumul lui Szukala la Al Ittihad încă din această iarnă. “Dacă mi-l dai acum pe Szukala, îţi aduc un super fundaş! Ai încredere în mine!”, a sunat mesajul fostului selecţioner pentru patronul Stelei. Cînd a aflat despre ce fotbalist este vorba, latifundiarul a fost, la început, sceptic în privinţa realizării mutării. “Stai liniştit, e rezolvat! Tamaş va veni la Steaua”, l-a liniştit “Piţi” pe Gigi.

“Piţurcă a fost ca un tată pentru mine”

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, între Victor Piţurcă şi Iosif Tamaş există o strînsă relaţie de prietenie. Cei doi vorbesc des la telefon, iar fostul selecţioner a avut întotdeauna o afinitate pentru Gabi, pe care l-a ajutat de fiecare dată cînd a putut. Tamaş senior este mulţumit că fiul său a ajuns la cea mai galonată echipă din fotbalul românesc şi este conştient că Gabi s-ar fi antrenat şi acum prin parcuri dacă nu ar fi fost cel poreclit “Satana”. “A fost ca un al doilea tată pentru mine! M-a titularizat la echipa naţională şi m-a sprijinit tot timpul”, dezvăluia fundaşul în 2009. De altfel, Piţurcă l-a sfătuit pe Tamaş să nu dea cu piciorul şansei care i s-a oferit şi să se concentreze la Steaua doar asupra fotbalului.

63 de partide a jucat Tamaş pentru echipa naţională. A marcat trei goluri

800.000 de euro este cota lui Tamaş conform site-ului transfermarkt.de