Fotbal intern

STEAUA. Fanii au luat FOC. Bannere în Ghencea!

UPDATE /  Fanii formaţiei "roş-albastre" sînt alături de echipă, deşi problemele ce privesc stema clubului ţin departe de stadion la meciurile de anul următor o parte dintre ei, aşa cum...
30.12.2014 | 11:35
STEAUA Fanii au luat FOC Bannere in Ghencea

UPDATE /  Fanii formaţiei “roş-albastre” sînt alături de echipă, deşi problemele ce privesc stema clubului ţin departe de stadion la meciurile de anul următor o parte dintre ei, aşa cum site-ul Peluzei Sud a anunţat într-un comunicat. Cîţiva suporteri ce fac parte din această facţiune s-au deplasat duminica seară la stadionul din Bulevardul Ghencea, acolo unde au afişat un banner pe care scria : “Oriunde lîngă Steaua, un simbol pîn’ la moarte. Roş-albastru în suflet pentru eternitate”.

fan2

STEAUA. Diferendul dintre CS Steaua şi echipa finanţată de Gigi Becali, o “societate comercială pe profit” cum o denumesc oficialii din cadrul Armatei, a atins punctul culminant! Fanii Stelei de la Peluza Sud, una dintre cele  mai importante facţiuni, şi-au retras sprijinul faţă de echipa înfiinţată în 1947.  Iar motivaţia deciziei a fost transmisă de Alexandru Tofan “Lecce” prin intermediul FANATIK.RO: “Noi nu venim la stadion pentru jucători, ci pentru stemă!”

STEAUA. Refuzul conducerii Stelei de a negocia cu CS Steaua preluarea stemei, anunţul fiind făcut de preşedintele Valeriu Argăseală, a alimentat situaţia tensionată dintre ultraşii campioanei şi conducerea echipei din Ghencea. În cadrul unui comunicat emis pe site-ul oficial al Peluzei Sud, liderul grupării steliste a explicat că fanii Stelei şi-au retras sprijinul faţă de o echipă fără emblemă atîta tîmp cît situaţia incertă o să persiste. Contactat de FANATIK.RO, Alexandru Tofan a explicat că situaţia nu se va schimba pînă în momentul în care stema nu va reveni sub jurisdicţia echipei patronată de Gigi Becali.

Stelisti-aeroport-gazon-660x471

Jucătorii, atacaţi! “Nu venim pentru ei!”

STEAUA. “N-am luat decizia ca să punem presiune pe una dintre părţi, noi sîntem independenţi. Nu avem legătură nici cu Armata, nici cu Gigi Becali, noi susţinem echipa cu această emblemă. Noi venim la stadion pentru trecut, pentru stemă! Pentru stemă! Dacă stema nu o să revină la clubul de fotbal, Armata nu o să facă nici o echipă, iar noi nu o să mai venim deloc pe stadion, mai ales că actuala echipă nu o să aibă nume”, a precizat Alexandru Tofan, care a trimis o săgeată dură către actualii fotbalişti ai Stelei. “Noi nu venim nicidecum pentru jucători. Keşeru, Tănase, Papp, pleacă toţi, dar stema trebuie să rămînă. Ea este istoria acestei echipe”, a încheiat “Lecce”.

Se pregăteşte şi “Nordul” de protest

STEAUA. Momentan, ultraşii de la Peluza Sud sînt singurii care merg pe ideea absenţei de pe stadioane în semn de protest, însă acest lucru ar putea fi urmat şi de Peluza Nord, care, cel puţin momentan, nu s-a alăturat protestului. “Noi nu susţinem ideea celor de la Sud, aşteptăm să vedem ce o să se întîmple la începutul lunii ianuarie, cînd vor avea loc negocierile. Nu se pune problema ca noi să fim cu o anumită parte, noi susţinem doar Steaua, care e doar una”, a afirmat şi Dorin Taban, liderul Peluzei Nord.

Gigi-Becali-pierde-marca-Steaua-definitiv

Ce pregăteşte MApN: “Mergem pînă la Preşedinţie!”

STEAUA. În timp ce părerea Stelei pare să fi fost fermă, cel puţin la nivel declarativ, oficialii din cadrul MApN-ului sînt siguri că pe data de 5 ianuarie cele două părţi se vor aşeza la masa tratativelor. “Este doar o declaraţie ca să ne inducă în eroare, au mult de pierdut dacă nu vin să negocieze. Noi ne dorim doar ce merităm, ce merită o instituţie a statului care a fondat acest club. Dacă vor folosi abuziv acest nume <Steaua>, vor plăti scump. Le vom cere dezafilierea şi vom ajunge cu cazul şi la Preşedinţie. Să fie clar, Clubul Sportiv Steaua, fondatorul şi deţinătorul brandului <Steaua>, a cerut societăţii comerciale, care este pe profit, o sumă de bani din acel venit în plus”, au declarat, pentru FANATIK.RO, oficiali ai Armatei.

Rivalii: “Steaua nu trebuie să dispară!”

STEAUA. FANATIK.RO a luat pulsul celor două mari rivale ale Stelei, Rapid şi Dinamo. Liderii celorlalte două formaţii bucureştene  spun, deşi dezinteresaţi de cazul formaţiei din Ghencea, că desfiinţarea Stelei ar fi o pierdere pentru fotbalul românesc. “Pe noi nu ne interesează soarta lor, e bucătăria lor, dar noi, rapidiştii, ştim cel mai bine ce înseamnă ca o echipă de tradiţie să nu fie pe prima scenă a fotbalului. Fără Steaua, fotbalul românesc ar pierde. Acest club nu trebuie să aibă soarta unor cluburi de tradiţie care se cufundă în ligile inferioare”, a precizat Liviu Ungurean, liderul peluzei din Grant. Acesta a fost completat de liderii lui Dinamo. “Rivalitatea cu Steaua şi Rapid sînt unice, aceste echipe trebuiesc susţinute necondiţionat”, au precizat lideri ai facţiunilor dinamoviste.

1.000.000 de euro este suma minimă pe care CS Steaua o cere anual de la Gigi Becali

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!