Carousel hot news

SHOW! Steaua, aproape de un SUPER TRANSFER!

Compartimentul ofensiv al echipei din Ghencea s-ar putea întări cu un nume nou. Reghecampf ar putea aduce sub comanda sa un fost atacant cu care a mai lucrat pe vremea cînd o antrena pe Gloria...
25.01.2014 | 20:51
ADVERTISEMENT

Compartimentul ofensiv al echipei din Ghencea s-ar putea întări cu un nume nou. Reghecampf ar putea aduce sub comanda sa un fost atacant cu care a mai lucrat pe vremea cînd o antrena pe Gloria Bistriţa. Este vorba despre Junior Moraes, aflat în prezent sub contract cu Metalurg Doneţk. Informaţia a fost publicată de contul de Twitter al firmei de impresariat Sahy International unde se mai menţionează că pentru semnătura jucătorului se mai luptă alte trei echipe: Hannover 96, PAOK Salonic şi Kuban Krasnodar. 

282900_1393417877550844_195029846_n

sahy int

 

A făcut vizita medicală cu Steaua
Junior Moraes a dat un randament excelent pe vremea cînd juca la Gloria Bistriţa de unde a şi fost transferat de ŢSKA Sofia. Cele 16 goluri marcate într-un sezon în Bulgaria l-au determinat pe Laurenţiu Reghecampf să-l pună pe lista de priorităţi în momentul în care a ajuns antrenor la Steaua, în vara lui 2012. De altfel, atacantul a şi făcut vizita medicală alături de roş-albaştrii, însă pînă la urmă mutarea nu s-a mai realizat, iar acesta a ajuns în prima ligă din Ucraina, la Metalurg Doneţk.

“Transferat” de patru ori în Ghencea!
Mai mult, este pentru a patra oară cînd se vorbeşte despre un iminent transfer al lui Moraes la Steaua. Pe lîngă cele două dăţi menţionate anterior, jucătorul a fost aproape să ajungă în Ghencea şi în 2011, cînd s-a vorbit chiar că ŢSKA Sofia l-a legitimat pentru a-l lăsa apoi la Steaua. Pînă la urmă însă, brazilianul a rămas şi a devenit golgheterul bulgarilor. Despre o mutare la Steaua s-a scris foarte mult în presa bulgară şi în iarna lui 2012, numai că nici atunci discuţiile nu au avansat mai mult.

ADVERTISEMENT

17 goluri a marcat Moraes în Liga 1, toate pentru Gloria Bistriţa

37 de reuşite şi-a trecut în palmares brazilianul în două sezoane şi jumătate petrecute în străinătate, pentru ŢSKA Sofia şi Metalurg Doneţk

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri