Fanatik Show

Veste FABULOASĂ pentru fani! Sănmărtean semnează

Valeriu Argăseală a mărturisit că o eventuală plecare a lui Arlauskis ar mîhni gruparea din Ghencea. Preşedintele Stelei a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV despre situaţia goalkeeper-ului...
24.09.2014 | 11:00
Veste FABULOASA pentru fani Sanmartean semneaza
ADVERTISEMENT

Valeriu Argăseală a mărturisit că o eventuală plecare a lui Arlauskis ar mîhni gruparea din Ghencea. Preşedintele Stelei a vorbit la FANATIK SHOW, pe Look TV despre situaţia goalkeeper-ului lituanian, dar şi a celorlalţi jucători aflaţi în ultima perioadă de contract şi a antrenorului Costel Gâlcă.

…despre Arlauskis: “Noi vrem să continuăm contractul cu Arlauskis, este drept că el la Steaua a renăscut, şi vrem să continuăm cu el. Vom avea discuţii şi este foarte posibil să rămînă la noi. Îi vom propune un contract valabil pe trei ani. Am avut o discuţie de principiu cu el şi el spus da, vom discuta despre acest lucru. A demonstrat că este un portar foarte bun, a avut evoluţii extraordinare. Am fi mîhniţi şi dezamăgiţi să plece, dar va înţelege şi el că este bine să continuăm împreună”, a declarat Argăseală.

ADVERTISEMENT

…despre Chipciu: “Alexandru are contract pînă în 2016, la el se pune problema măririi salariului.”

…despre Szukala: “Cu Lukasz am discutat, aşteptăm răspunsul lui, cred că vom continua cu el. Pentru el, care a fost chemat la echipa naţională şi joacă în preliminarii, este important să rămînă la Steaua, i-am propus un angajament valabil pentru încă doi ani.

ADVERTISEMENT

…despre Sănmărtean: “Lucian mi-a zis că vrea să prelungim, săptămîna viitoare vom avea discuţia la obiect cu el. Nu îi vom propune un contract valabil pentru încă un an, el mai poate juca cel puţin trei.”

…despre Latovlevici: “Îşi termină contractul la anul, nu am discutat cu el pentru prelungire. I se poate întîmpla oricărui jucător să treacă printr-o fază mai puţin bună, nu uităm momentele în care a ajutat echipa. Vom avea o discuţie şi cu el să vedem ce vrea”.

ADVERTISEMENT

…despre Keşeru: “Nu are ofertă de nicăieri. Orice jucător de la Steaua are undă verde, toţi jucătorii sînt transferabili. În fotbal, deciziile sînt uşor de luat, pentru că apar foarte repede oportunităţi. În momentul în care va avea, atunci se poate decide”.

…despre Prepeliţă: “Cu Andrei încă n-am discutat, dar nu mă aştept să avem probleme cînd i se va propune o prelungie, are un caracter foarte frumos”, a spus Argăseală.

ADVERTISEMENT

…despre sigla clubului: “Nu este niciun pericol cu sigla clubului. Sîntem posesorii mărcii din 2004, marca protejată, pe care o deţinem. În mod normal, la OSIM o marcă este protejată timp de zece ani. În această perioadă am făcut din nou cerere. Astfel, într-un buletin oficial din februarie, noi am apărut ca avînd marcă protejată pentru încă zece ani, pînă în 2024. Această informaţie a fost publicată de buletinul oficial al OSIM. Sînt foarte curios de unde a ieşit toată situaţia asta şi ce s-a vrut. Clubul Sportiv al Armatei a făcut acelaşi lucru ca şi noi la OSIM şi, surprinzător, li s-a aprobat certificatul cu aceeaşi siglă pe care o avem şi noi. Este clar o acţiune făcută cu rea voinţă făcută de Clubul Sportiv al Armatei, aprobată în mod abuziv. S-a cerut anularea certificatului Armatei, nu avem nici măcar o fărîmă de emoţie că ne vor face probleme. Aştept să văd de ce au făcut acest lucru, voi avea o discuţie cu domnul comandant. N-au cum să ne scuture de bani, poate noi pe ei pentru că au făcut acest lucru cu rea-voinţă”, a declarat Argăseală.

…despre lupta la titlu: “Nu sîntem favoriţi clari, n-au trecut decît 8 etape, s-au jucat doar 25 % din numărul de meciuri ale acestui campionat. CFR vine din urmă, chiar şi-a făcut echipă, sînt periculoşi, au experienţa cîştigării unui campionat. Petrolul şi-a schimbat antrenorul şi poate recupera mult pe parcurs. Nu ne credem campioni în acest moment, încă se joacă, sîntem o echipă matură“, a mai spus preşedintele Stelei.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

ADVERTISEMENT