Carousel hot news

Steaua ar putea fi depunctată din cauza “Prinţului”!

Adrian Cristea se află în litigiu cu Steaua, mijlocaşul solicitînd 120.000 de euro, reprezentînd prima de Champions League şi mai multe salarii restante. Campioana întîrzie, însă, să...
04.06.2014 | 14:00
Steaua ar putea fi depunctată din cauza “Prinţului”!
ADVERTISEMENT

Adrian Cristea se află în litigiu cu Steaua, mijlocaşul solicitînd 120.000 de euro, reprezentînd prima de Champions League şi mai multe salarii restante. Campioana întîrzie, însă, să efectueze plăţile, motiv pentru care “Prinţul” s-a adresat LPF-ului pentru a-şi recupera banii.

“Am o decizie definitivă şi am de luat bani de la Steaua. Faţă de alţi colegi de-ai mei de la Steaua, eu am fost deştept şi mi-am trecut prima de Champions League în contract. Nu regret însă că am semnat cu Steaua. Am avut satisfacţii în Ghencea, unde am intîlnit nişte băieţi minunaţi. Ei au întîrziat să-mi plătească banii, vom vedea ce va fi. Prima măsura pe care o poate lua Liga este depunctarea Stelei şi interzicerea la transferuri. Eu vreau doar drepturile mele. Nu înţeleg cum s-a putut ca un club care a jucat în grupele Champions League şi în Europa League să aibă probleme financiare. Cît am fost eu la Steaua erau întîrzieri nu de patru cinci luni, aşa cum se vorbeşte acum, ci de două luni”, a declarat Cristea, conform Digisport.

ADVERTISEMENT

“Prinţul” a dezvăluit că Steaua a încercat să-l penalizeze cu 25 % din salariu. “Au depus mai multe acte, însă cum să mă penalizeze, cînd eu nu mai eram jucătorul lor de două luni? Ei voiau să mă amendeze în aprilie şi eu nu mai eram jucătorul Stelei din ianuarie sau din februarie!”, a spus Cristea.

Referitor la viitorul său, Cristea a declarat: “Acum începe perioada de transferuri şi aştept oferte. Din ţară, din străinătate, nu contează! Îi doresc mult succes lui Gîlcă şi cred că Steaua se poate bate iar la titlu. Nu le va fi însă uşor, ţinînd cont de ce a facut Reghe la Steaua. Toţi eram o mare familie!”.  

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri