STEAUA. “Ar putea pierde campionatul din cauza mea! Am cîştigat şase puncte cu ei”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
19/04/2015, 22:41
STEAUA. “Ar putea pierde campionatul din cauza mea! Am cîştigat şase puncte cu ei”

STEAUA. Florin Cernat a recunoscut că Oţelul a avut noroc cu Steaua, însă este de părere că tot gruparea roş-albastră va cîştiga campionatul.

“Sîntem bucuroşi că am obţinut prima victorie din 2015. Mă bucur şi pentru colegii mei, sînt tineri şi pentru viitorul lor este foarte bine. Steaua a intrat relaxată pe teren, au crezut că este meciul cîştigat dinainte. Am avut şi noroc, dar am luptat. Sper să învingem şi pe Viitorul în etapa următoare. Ştiam că vor pune presiune pe noi. Steaua are un lot bun, valoros. Nu vreau să comentez arbitrajul. Şi noi am fost dezavantajaţi la unele meciuri, dar am mers mai departe. Sînt de părere că tot Steaua va cîştiga campionatul. Nu am ce sfat să le dau pentru partida cu ASA Tîrgu Mureş”, a spus Cernat la Digisport.

STEAUA. La rîndul său, Florin Marin a declarat: “Am făcut o primă repriză foarte bună, puteam înscrie mai mult. Dar în partea secundă, după minutul 65, ne-am retras şi am dat Stelei posibilitatea să intre în joc. Rusescu a ratat un penalty în final, dar consider că am cîştigat meritat. Cernat a jucat excelent în fiecare meci, a destabilizat apărările, dar felicit toată echipa. Nu comentez arbitrajul. Am cîştigat şase puncte în faţa Stelei, cu Ceahlăul şi Oţelul, puncte decisive care îi pot duce la pierderea campionatului. Mai sperăm la salvare, ne-am descătuşat şi altfel vom aborda partidele următoare”.

Închide ×