Fotbal intern

Se întoarce Sănmărtean la Steaua? Fotbalistul a luat DECIZIA

Update 16:00. Conform surselor FANATIK.RO, Steaua s-a interesat din nou de situaţia lui Sănmărtean la arabi. Ca şi acum ceva timp, fostul fotbalist al campioanei i-a transmis patronului şi...
22.07.2015 | 16:00
Se intoarce Sanmartean la Steaua Fotbalistul a luat DECIZIA
ADVERTISEMENT

Update 16:00. Conform surselor FANATIK.RO, Steaua s-a interesat din nou de situaţia lui Sănmărtean la arabi. Ca şi acum ceva timp, fostul fotbalist al campioanei i-a transmis patronului şi oficialilor roş-albaştrilor că nu are de gînd să părerească Al Ittihad.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

UPDATE 20:30 / Victor Piţurcă a plecat de la Al Ittihad, iar viitorul lui Sănmărtean era sub semnul întrebării, dar FANATIK.RO a aflat ce decizie au luat arabii în legătură cu fostul “magician” al Stelei.

Plecarea lui Victor Piţurcă nu o să îl afecteze pe Lucian Sănmărtean. Mijlocaşul în vîrstă de 35 de ani a purtat un dialog cu arabii de la Al Itthiad şi i-a înştiinţat pe aceştia că îşi doreşte să continue în Arabia pînă cînd i se termină contractul. “Mă simt bine la Al Ittihad, am un contract bun şi vreau să rămîn aici“, a fost mesajul lui Sănmărtean pentru oficialii lui Al Ittihad.

ADVERTISEMENT

Vrei să vezi pe viu Bayern Munchen şi Real Madrid? Aici ai totul GRATIS: cazare, transport, bilete la meci!

Oficialii lui Al Ittihad au ajuns la un acord cu Lucian Sănmărtean, iar mijlocaşul va continua să evolueze în zona arabă.  Decizia arabilor nu este bună pentru două echipe din Liga 1. CS U Craiova şi Steaua îşi doreau să profite de situaţia incertă şi se gîndeau că vor putea să îl readucă pe mijlocaş în România.

STEAUA. Totul despre Hamroun, REGELE în albastru şi roşu!

……………………………………………

STEAUA. Problemele continuă pentru Victor Piţurcă la Al Ittihad. Fostul selecţioner al României se află în război cu oficialii echipei din zona arabă, după ce antrenorul a ameninţat că se va ajunge la FIFA pentru că i-a fost reziliat unilateral contractul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a mai făcut o ACHIZIŢIE: “L-am LUAT deja!” 

Şeicii de la Al Ittihad se pregătesc să ia o nouă măsură împotriva fostului selecţioner a României, toate acestea pentru ca Piţurcă să renunţe. Site-ul arabia.eurosport.com a anunţat că şeicii vor să îi dea afară pe Lucian Sănmărtean şi Lukasz Szukala, cei doi au ajuns să fie victime în conflictul dintre Piţurcă şi conducere.

Foştii jucători ai Stelei nu vor pleca cu mîna goală de la Al Ittihad, saudiţii le vor da celor doi compensaţii. Arabii nu doresc să aibă alte procese la FIFA, iar Steaua ar putea să profite de toată această situaţie. FANATIK.RO a anunţat în EXCLUSIVITATE faptul că Gigi Becali este aproape să îi aducă înapoi la Steaua pe Szukala şi Sănmărtean ( Vezi mai multe detalii)

ADVERTISEMENT

AUDI răsplăteşte cititorii FANATIK.RO cu o invitaţie dublă la Audi Cup 2015! Înscrie-te AICI

În acelaşi timp, Eurosport mai scrie că arabii au şi planul B la dispoziţie pentru a scăpa de Piţurcă. Şeicii vor să îl trimită pe tehnicianul român să antreneze echipa a doua sau să îl numească secund, astfel îi vor reduce şi din salariu.

ADVERTISEMENT