Steaua are un nou sponsor! Cine e noul partener

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
06/12/2017, 20:33
Steaua are un nou sponsor! Cine e noul partener

Steaua are un nou sponsor, pe Viba România, un importator şi distribuitor de suplimente nutritive destinate sportivilor, care va asigra vitaminizarea jucătorilor.

Parteneriatul a fost anunţat pe pagina de Facebook a echipei:

“Ne-am alăturat celui mai important brand”

”Suntem încântaţi de acest parteneriat, pe care dorim să îl dezvoltăm în perioada următoare, deoarece suntem conştienţi că sportivii noştri au nevoie de o susţinere corespunzătoare, de refacere optimă în timp util, motiv pentru care am stabilit premisele de acoperire a acestor necesităţi împreună cu VIBE România”, a declarat Cristian Petrea preşedintele CSA Steaua.

”Când te alături celui mai important brand sportiv din România, având personalităţi sportive recunoscute pretutindeni în lume, colaborarea nu poate fi decât foarte bună, iar VIBE România este onorată pentru că poate sprijini performanţa şi excelenţa în acest domeniu”, a declarat Marius Ignat, director VIBE România.

Ştirea MOMENTULUI

Rapid va avea un nou patron! Buget uriaş pentru Liga 3

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.