Fotbal intern

STEAUA. FANATIK CONFIRMAT! “E de vînzare. Pe un preţ bun l-am da”

STEAUA. UPDATE 25.08 / 21:13 / Bogdan Mara a confirmat ştirea dată de FANATIK.RO luni, 24 august, şi a dezvăluit faptul că Steaua chiar a fost interesată de Ivan Gonzalez, fundaşul central de...
25.08.2015 | 21:44
STEAUA FANATIK CONFIRMAT E de vinzare Pe un pret bun lam da

STEAUA. UPDATE 25.08 / 21:13Bogdan Mara a confirmat ştirea dată de FANATIK.RO luni, 24 august, şi a dezvăluit faptul că Steaua chiar a fost interesată de Ivan Gonzalez, fundaşul central de la ASA Tîrgu Mureş.

“Au fost discuţii cu Steaua pentru Ivan Gonzalez. Era de vînzare. Totul a fost înaintea meciului direct, după nu s-au mai interesat. Noi sîntem o echipă mică, pentru un preţ bun l-am da. Dar să se grăbească dacă îl vor pentru că am avea şi noi nevoie de înlocuitor”, a declarat Bogdan Mara la o televiziune de sport.

350.000 € estre preţul cerut de ASA Tîrgu Mureş în schimbul lui  Ivan Gonzalez

*********************************************************************************************

STEAUA. UPDATE 19:24 / Steaua a mai făcut un pas în perfectarea unui nou transfer! Conform surselor FANATIK.RO, cele două cluburi implicate în perfectarea transferului au stabilit că preţul adecvat pentru ca Ivan Gonzalez să se despartă de ASA Târgu Mureş este de 350.000 euro.

“Suma este de acceptat, mai ales că vorbim de un jucător valoros, care are doar 27 de ani”, au precizat oficialii ardeleni. Şi jucătorul a făcut primele demersuri pentru parafarea noului contract şi le-a transmis lui Gigi Becali şi Valeriu Argăseală doleanţele financiare, Gonzalez dorind un salariu lunar de 10.000 euro.

*********************************************************************************************

STEAUA. Valeriu Argăseală a negociat la Bucureşti cu impresarul lui Ivan Gonzalez transferul fundaşului central la Steaua. 

STIREA MOMENTULUI IN FOTBALUL ROMANESC!!! ASTAZI S-A DECIS!!!

STEAUA. Mirel Rădoi se gîndeşte serios să îşi întărească defensiva în zona centrală acolo unde excluderea lui Tamaş a lăsat un loc imens. Astfel, FANATIK.RO a aflat că pe lista roş-albaştrtilor a intrat şi Ivan Gonzalez de la ASA TG Mureş, iar Valeriu Argăseală a fost mandatat de Gigi Becali să discute cu impresarul fundaşului spaniol transferul acestuia.

ARBITRU STRAIN LA CRAIOVA-STEAUA!? SOLICITARE DE ULTIMA ORA!!!

STEAUA. Latifundiarul din Pipera încă nu şi-a dat acordul defintiv pentru această achiziţie, mai ales că echipa are şanse mici să joace în grupele Europa League, dar ar vrea să îl aducă pentru a-l mai linişti pe Mirel Rădoi.

STEAUA. Vali te poţi întîlni cu impresarul lui Gonzalez pentru a afla ce pretenţii are băiatul pentru un eventual transfer. Mirel vrea un fundaş şi, în funcţie de cît vrea, îl aducem sau nu“, i-a spus Becali preşedintelui roş-albaştrilor.

 

21 de meciuri a jucat Gonzalez pentru ASA TG. Mureş

600.000 € e cota de piaţă a fundaşului central spaniol

Tags: