STEAUA. Mesajul lui Arlauskis: “V-am făcut LIDERI şi m-aţi UMILIT!”

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
23/02/2015, 00:02
STEAUA. Mesajul lui Arlauskis: “V-am făcut LIDERI şi m-aţi UMILIT!” GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali s-a săturat să aştepte răspunsul lui Arlauskis privind prelungirea contractului şi a luat o decizie radicală chiar înaintea derby-ului cu Rapid, pierdut cu 1-0. Goalkeeper-ul a fost exclus din lot şi sînt şanse mici să mai fie titular în Ghencea pînă la finalul sezonului. Latinfundiarul nu-l mai are la inimă pe lituanian deoarece a refuzat să-şi prelungească înţelegerea scadentă la vară. Arlauskis va pleca liber de contract, iar Steaua nu va încasa nici un ban.

“Se cred deja campioni!”

STEAUA. Decizia l-a devastat, pur şi simplu, pe Arlauskis. Conform surselor FANATIK.RO, lituanianul nu se aştepta o o asemena decizie şi este cu moralul la pămînt. “Sînt extrem de dezamăgit de mi s-a întîmplat. Ştiu că nu este decizia antrenorului, ci a patronului. Am înţeles asta după ce a văzut că acelaşi lucru l-a păţit şi Prepeliţă. Mi-am făcut datoria în tur, am muncit să duc echipa pe primul loc şi acum mă umilesc. Îmi va fi foarte greu dacă nu voi mai putea apăra pînă la finalul sezonului. Se cred deja campioni şi consideră că nu mai au nevoie de mine. Numai în România se poate întîmpla aşa ceva, să fi exclus pentru că nu-ţi prelungeşti contractul!”, s-a confesat Arlauskis apropiaţilor.

Discuţie lămuritoare cu oficialii din Ghencea

STEAUA. Impresarul lui Giedrius Arlauskis s-a declarat dezamăgit de faptul că portarul lituanian nu a fost păstrat în lot pentru partida cu Rapid. “Nu-mi vine să cred că s-a ajuns aici. Decizia luată de Steaua mă surprinde. Am vorbit toată săptămîna cu Arlauskis la telefon şi lucrurile păreau în regulă. Băiatul nu a semnat cu nici o echipă! Nici vorbă de Udinese. Voi avea zilele următoare o discuţie cu oficialii clubului pentru a vedea ce mai este de rezolvat. Este păcat ce se întîmplă pentru că Arlauskis a venit la Steaua cu inima deschisă. Nu ştiu de unde atîta presiune din partea tuturor pe acest portar. Eu cred că Steaua este un club profesionist, iar Arla şi-a făcut treaba foarte bine. Vă repet, nu pot să cred că el a fost exclus din lot pentru jocul cu Rapid.  Refuz să cred că în România se poate întîmpa aşa ceva la cel mai titrat club”, a spus Leonid Istrati pentru FANATIK.RO.

Şi-a anunţat plecarea la vară de la Steaua

STEAUA. Şansele ca Arlauskis să continue în Ghencea şi în sezonul următor sînt, însă, minime. Portarul lituanian a precizat că la vară va pleca de la Steaua deoarece este nemulţumit de nivelul fotbalului din România. “Mă simt extrordinar în România, este a doua casă pentru mine. Probabil că dacă nivelul fotbalului era mai ridicat, aş fi rămas aici pentru tot restul carierei. Din păcate trebuie să iau decizia să plec, chiar dacă îmi place foarte mult aici. Eu am spus de la început că vin doar pentru un an. Visez să joc la cel mai înalt nivel. Am jucat şi eu, a fost o lovitură grea că nu am reuşit să ne calificăm în cupele europene”, a declarat Arlauskis în urmă cu mai multe săptămîni.

2,5 milioane de euro este cota lui Arlauskis conform site-ului transfermarkt.de

29 de partide a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon 

Închide ×