Fotbal intern

Arla, atac fără menajamente la Steaua şi la Becali. “A fost ŞANTAJAT!”

UPDATE. 11: 55 La rîndul său, impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati, a mărturisit pentru FANATIK.RO că o să poarte o discuţie cu Arlauskis pentru a-l convige că nu mai este cazul să facă...
10.06.2015 | 12:11
Arla atac fara menajamente la Steaua si la Becali A fost SANTAJAT

UPDATE. 11: 55 La rîndul său, impresarul lui Arlauskis, Leonid Istrati, a mărturisit pentru FANATIK.RO că o să poarte o discuţie cu Arlauskis pentru a-l convige că nu mai este cazul să facă asemenea declaraţii la adresa steliştilor, dar ne-a mărturisit că portarul lituanian a avut dreptate atunci cînd a declarat că Gigi Becali a ordonat ca el să nu joace în meciul cu Borussia Dormund.

” Vreau să vă spun că Arlauskis nu a minţit cu nimic atunci cînd a spus că Gigi Becali l-a scos din echipă înaintea meciului cu Borussia. În acest mod el era şantajat că nu semna prelungirea contractului. Cei de la Steaua îl băteau la cap încă din iarnă cu lucrul respectiv. Însă, în legătură cu declaraţiile lui la adresa lui Cojocaru nu cred că acest portar ar trebui să se supere. Este un portar cu calităţi, iar declaraţiile lui Arla ar trebui să-l motiveze. Însă, recunosc că voi avea o discuţie cu Arla să-l mai temperez un pic. Aşa am făcut şi după ce am văzut ce a declarat de Reghecampf, dar el mi-a spus că ce a apărut în presă nu au fost tocmai vorbele sale. Nu îmi este teamă că nu o să îşi mai vadă banii de la Steaua. El mai are de primit doar bonusul pentru cîştigarea campionatului”, a încheiat Istrati.

UPDATE. 11.52 Contactat telefonic de căte FANATIK.RO, Ştefan Preda, fostul antrenor cu portarii ai Stelei, a comentat declaraţiile lui Arlauskis faţă de Cojocaru. “Amîndoi sînt doi portari foarte buni. Însă nu mă mai intersează ce declară Arlauskis în aceste moemente. Să declare ce-l taie capul. Dacă aşa gîndeşte el, atunci eu ce să îi fac? E un băiat vaccinat. Pe mine nu mă mai interesează ce se întîmplă la Steaua. M-am săturat! Pentru mine contează doar că am cîştigat trei trofee în calitate de antrenor. Cu asta rămîne Fane Preda după mandatul de la Steaua. Zilele viitoare voi semna şi rezilierea contractului, iar apoi mă voi duce în concediu”, a spus Preda.

 

UPDATE. Giedrius Arlauskis a continuat seria atacurilor, iar după ce a pus tunurile pe Gigi Becali în colimatorul lituanianului a intrat şi Valentin Cojocaru şi mai mulţi colegi de ai săi însă acestora nu le-a dat numele.

Apoi e copilul Cojocaru, care poate nu arată a copil, dar în mintea lui e un copil. Am vorbit de multe ori cu el şi el se gândeşte ca un copil încă. Calitativ are tot, acum depinde doar de el, dacă el se impune tare şi va începe să muncească foarte serios, da, poate să ajute Steaua, să fie numărul 1. Dar momentan eu nu-l văd pe el.

Am văzut într-un an şi atitudinea lui nu este corectă. Faţă de antrenament, de muncă, de cum vede el fotbalul şi tot. E un copil foarte foarte talentat, are calităţi, are tot ce trebuie pentru a deveni portar foarte bun şi e păcat că nu înţelege nişte lucruri în viaţă, în fotbal. Fiecare zi începe cu o pagină nouă şi trebuie să vii 100% pregătit la antrenament, să munceşti.

Nu e vorba doar despre Cojocaru, mai mulţi fotbalişti de la Steaua cred că dacă au ajuns aici e de ajuns pentru ei. Ei cred că Steaua e gata, că or să joace aici 10-15 ani şi vor fi mulţumiţi toată viaţa. Dar nu e aşa, avem o perioadă foarte scurtă să câştigăm banii, toţi vrem banii, că în ziua de azi nu se poate trăi fără bani. Trebuie să muncim foarte serios!”.

STEAUA. Giedrius Arlauskis, fostul jucător al “roş-albaştrilor”, a vorbit despre perioada petrecută în Ghencea şi a făcut dezvăluiri uluitoare din vestiarul Stelei, la Digisport. Portarul a recunoscut că Gigi Becali a avut mai multe intervenţii în echipa lui Gâlcă şi susţine că la Steaua erau jucătorii împărţiţi în două grupuri. Lituanianul a vorbit şi despre noul tehnician al campioanei, Mirel Rădoi.

“A fost un sezon foarte greu, cu un final foarte obositor, dar am reuşit să terminăm cu bine. Pentru mine România este o ţară minunată. De fiecare dată cînd am fost în România a fost foarte bine pentru mine, dar sper să nu mă mai întorc în curînd. Vreau să demonstrez că pot să fac lucruri bune şi în altă parte. O să revin, dar nu foarte curînd. O să fac asta spre sfîrşitul carierei.

GATA!!! ANUNTUL DE ULTIMA ORA DE LA UEFA!!! CU CINE JOACA STEAUA IN LIGA CAMPIONILOR!!!

Au fost anumite probleme, ştie toată lumea cine făcea echipa, dar totul s-a terminat cu bine. Nu este posibil să se întîmple astfel de lucruri la o echipă aşa de mare. Este o mentalitate greşită şi nu poţi să ajungi foarte departe. Gigi Becali a intervenit de mai multe ori în ceea ce mă priveşte. Prima oară a fost înainte de meciul cu Borussia Dortmund, el a sunat şi a spus ca eu să nu joc. A zis că poate o să vină cineva şi o să ofere un contract şi nu o să mă mai poată ţine, de asta a făcut asta. 

Înainte să ajung la Steaua toată lumea mă critica, că nu am jucat şi că nu o să fac faţă. Au fost foarte puţini oameni care m-au susţinut atunci. Nu îmi doream să semnez pe mai mult timp. Ei au încercat să mă facă ca să semnez pe 3 ani, dar eu am spus că vreau să rămîn un an. Semnam şi fără să primesc bani, era important ca eu să joc.

REVINE SANMARTEAN LA STEAUA!? ANUNTUL FACUT DE ARABI CARE IL FACE PE MAGICIAN SA REVINA IN GHENCEA!?!

La Steaua sînt cei mai buni jucători din România, ei nu au nici o vină. S-au creat două grupuri la Steaua şi asta nu a fost ok. Nu este vorba numai de patron, el nu vine în fiecare zi la antrenament ca să vadă ce se întîmplă. Pe lîngă Gigi Becali mai erau alte persoane.  Se vedea că nu sîntem un grup unit, anumiţi jucători erau influenţaţi.

Am vrut să mă las de fotbal în anumit moment, dar prietenii mei m-au susţinut şi mi-au dat încredere. Cînd am venit la Steaua m-am gîndit că ori trebuie să joc bine, ori o să mă retrag. Nu am vrut să păcălesc fotbalul. Am încercat să fiu concentrat, serios şi să dau totul pe teren şi apoi să plec în Anglia. Era visul meu să joc în Premier League. Eu am făcut o treabă foarte bună la Steaua, dar şi echipa a fost la acelaşi nivel. 

REACTIE SOC A LUI GIGI LA ADRSA UNUI JUCATOR STELIST!!! L-A UMILIT!!!

Contează mai mult campionatul cîştigat cu Urziceni. Acolo a fost un grup mult mai unit. Mara poate să confirme acest lucru, dar el nu ştie ce s-a întîmplat la Steaua. Titlul cu Urziceni era mult mai frumos decît cel cu Steaua. Mihai Stoica este foarte important, dacă el era alături de echipă nu se întîmplau mai multe lucruri. 

În România se crede că se poate face orice, dar cu mine nu se poate face aşa. Gigi Becali nu poate să facă cum a făcut cu Costel Gâlcă. Nu se poate face comparaţia între Argăseală şi Mihai Stoica, el este un conducător care are alt timp de dialog cu patronul, Argăseală este un bun executant.

Mai am bani de primit din partea Stelei, de cînd am plecat nu am mai vorbit. Este scris în contract ce am de luat şi Steaua trebuie să respecte asta. Mai am contract pînă pe data de 30 iunie.

Lipsa suporterilor a făcut să ne dea peste cap. Am vrut să ne impunem că putem şi fără ei, nu au fost alături de noi în momentele dificile. A fost foarte greu fără ei.

Eu îl aduceam pe Silviu Lung Junior la Steaua, are experienţă, este tînăr, are toate calităţile. Veselovsky şi Pecanha nu sînt de Steaua, asta e părerea mea şi poate să se supere oricine. Niţă se antrenează foarte bine, m-a impresionat, iar Cojocaru este încă copil şi depinde numai de el. Trebuie să muncească serios şi o să poată ajuta Steaua. Atitudinea lui Cojocaru nu este una corectă, eu asta am văzut într-un an şi este păcat. Este un copil foarte talentat. Mai mulţi fotbalişti cred că este de ajuns dacă au ajuns la Steaua, au o mentalitate greşită. Nu e aşa. Lucrurile nu se opresc la Steaua. Ei se mulţumesc cu puţin.

Nu cred că pot face faţă în Europa cu jucătorii actuali. Am auzit ce jucători doreşte Gigi Becali şi cred că Cernat este foarte bun, dar să nu uităm ce vîrstă are. Şi Sănmărtean juca 5-6 meciuri şi apoi nu mai putea. Am tot respectul pentru el, dar contează vîrsta, i se termina benzina după cîteva meciuri. 

Rădoi a fost un jucător care era respectat de toată lumea şi nu cred că o să fie probleme pentru el, dar acum rămîne de văzut. Este un nou început de el, depinde şi ce staff tehnic are. Numai în România se întîmplă să aduci un jucător fără experienţă

ASA cu Petrescu îi poate lua Stelei titlu”, a spus Giedrius Arlauskis pentru Digisport.