Carousel hot news

STEAUA. Arlauskis, ZILE DECISIVE! Anunţul OFICIAL

STEAUA. Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre situaţiile contractuale a lui Alexandru Chipciu şi Giedrius Arlauskis. "Chipciu nu a spus ce salariu are, fiindcă este...
03.12.2014 | 13:55
STEAUA. Arlauskis, ZILE DECISIVE! Anunţul OFICIAL
ADVERTISEMENT

STEAUA. Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, a vorbit despre situaţiile contractuale a lui Alexandru Chipciu şi Giedrius Arlauskis. “Chipciu nu a spus ce salariu are, fiindcă este confidenţial. Poate are 60.000 de euro pe lună sau 59.200! Cine ştie? Sau dacă avea un milion pe lună, ce făceam? Negociau toţi jucătorii după salariul lui? Ce vă pot spune sigur este că vom discuta în această săptămînă cu impresarul lui Arlauskis, să vedem ce oferte are şi în ce măsură este dispus să rămînă în Ghencea”, a declarat Valeriu Argăseală la Dolce Sport.

STEAUA. Reacţia lui Argăseală cu privire la Arlauskis vine după dezvăluirea impresarului jucătorului pentru calciomercato.it, Leonid Istrati. “Există discuţii, negocieri, este normal avînd în vedere situaţia sa contractuală. Serie A este un campionat care lui îi place, în care şi-ar dori să joace. Am mai discutat şi cu Steaua prelungirea contractului scadent în vară, însă este greu de spus acum ce va fi. Cert este că ei nu îşi doresc să-l lase să plece sub nicio formă în pauza de iarnă. El este un om decisiv pentru Steaua, iar ei au nevoie de el pentru a cîştiga campionatul, asta îi interesează acum”, a declarat Istrati pentru sursa menţionată.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Chiar dacă impresarul său vorbeşte despre interesul venit pentru portar din Serie A, conform surselor FANATIK.RO, Arlauskis este mult mai aproape de o mutare în Premier League, la Arsenal Londra! Oficialii londonezilor, nemulţumiţi de prestaţiile lui Szczesny, îl vor urmări pe Arlauskis la lucru la partida cu Dinamo Kiev din Liga Europa.

BREAKING NEWS: Marko ATTILA şi Cătălin TEODORESCU au rămas fără imunitate. Deputaţii pot fi arestaţi

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri