Sport

STEAUA. Lovitură CRUNTĂ pentru Gigi Becali! E distrus

STEAUA.  Întîlniri oficiale, negocieri prelungite, acorduri fără rezultat şi dispute între suporteri şi glorii. Un şir incredibil de întîmplări care au transformat cea mai iubită echipă...
26.01.2015 | 00:00
STEAUA Lovitura CRUNTA pentru Gigi Becali E distrus

STEAUA.  Întîlniri oficiale, negocieri prelungite, acorduri fără rezultat şi dispute între suporteri şi glorii. Un şir incredibil de întîmplări care au transformat cea mai iubită echipă din România din Steaua în FCSB. Justiţia a trimis culorile, sigla şi numele Stelei către Armată, iar Gigi Becali nu este dispus să dea vreun pas înapoi pentru ca echipa de fotbal să îşi recapete identitatea. Chiar dacă pînă acum a jucat defensiv în această speţă, Armata pregăteşte în secret marea lovitură pentru Becali. În cazul în care nu se va ajunge pînă la urmă la un acord pentru ca Tănase şi compania să poată juca în continuare sub titulatura de Steaua, oficialii Clubului Sportiv sînt pregătiţi să înfiinţeze o altă echipă, care s-ar numi Steaua, ar avea sigla cu care s-a consacrat echipa şi ar juca în Ghencea în roşu şi albastru.

Citeşte: EXCLUSIV / Audienţă la NIVEL ÎNALT pentru sigla STELEI!

Promisiune fanilor: “Nu lăsăm Steaua să moară!”

STEAUA. Decizia de a face echipă a fost încurajată şi de ceea ce s-a întîmplat sîmbătă, cînd “ultraşii” stelişti au fost prezenţi la meciurile pe care CSA Steaua le-a disputat la baschet şi la polo, aşa cum a anunţat FANATIK.RO – VEZI VIDEO – Deşi între suporterii stelişti părerile sînt împărţite între clubul sportiv şi cel de fotbal al lui Gigi Becali, “ultraşii” de la cele două peluze au dat un semnal clar că nu vor accepta să susţină clubul sub denumirea de FCSB şi cu noua siglă. “Ole, ola, Steaua înseamnă CSA”, au scandat minute în şir fanii la meciul de baschet.

Citeşte: EXCLUSIV / Becali, APĂRAT de Lucescu! “Nu e normal!”

Astfel, după meciul de baschet cu Universitatea Cluj, mai mulţi lideri ai celor două peluze au discutat cu cîţiva reprezentanţi ai Armatei care erau prezenţi în sală. “Nu-l mai lăsaţi pe Becali să facă tot ce vrea el! Faceţi echipă, adevărata Steaua, şi veţi vedea că fanii vor fi alături de voi. Lăsaţi-l pe Becali cu FCSB al lui”, a fost mesajul unuia dintre fani pentru George Boroi, preşedintele Clubului Sportiv Steaua. “Dacă nu se ajunge la un acord cu Becali, este luată în calcul această variantă. Nu vom lăsa această echipă să moară, le-a transmis reprezentantul Armatei fanilor stelişti.

Contactaţi de FANATIK.RO, oficialii Armatei au refuzat să comenteze informaţia despre planul de a face echipă de fotbal.

Citeşte: EXCLUSIV / O nouă permisie pentru Becali! “O să iasă cinci zile”

Becali are prioritate la negocieri

STEAUA. Chiar dacă deja se caută variante pentru un finanţator care ar prelua Steaua în locul lui Gigi Becali, oficialii Armatei sînt hotărîţi să îi acorde prioritate la negocieri lui Gigi Becali. În acest moment, după întîlnirea pe care reprezentanţii clubului sportiv au avut-o cu Valeriu Argăseală, lucrurile au intrat în impas. S-a decis ca negocierile să se reia după publicarea motivării deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi finalizarea procedurilor de evaluare a mărcii de către un evaluator autorizat. În funcţie de aceste lucruri, Armata va decide suma pe care o va cere pentru a-l lăsa pe Gigi Becali să folosească în continuare brandul Steaua, dar surse din cadrul CSA susţin că suma nu va fi sub 500.000 de euro pe an. Abia în cazul în care Becali va refuza să plătească suma cerută, Armata va îmcepe demersurile legale pentru a face echipă de fotbal.

Citeşte: Cel mai scump stelist! Plătit cu 9150 euro pe minut!

Totul după modelul CS Universitatea Craiova

STEAUA. Ca entitate publică, Armata nu are voie să deţină echipă de fotbal, dar asta nu ar fi deloc o problemă pentru oficialii clubului sportiv. Precedentul CS Universitatea Craiova este modelul perfect pe care clubul Armatei l-ar putea urma. Formaţia care acum este pe locul şase în Liga 1 a fost creată după ce Mihai Rotaru şi Adrian Andrici, patronii echipei, au primit sigla şi culorile de la Clubul Sportiv Universitatea Craiova şi dreptul de folosinţă al stadionului din partea primăriei.

În cazul Stelei, cel care ar prelua echipa ar primi din partea clubului sportiv al Armatei culorile, sigla şi stadionul Ghencea, aflat în proprietatea CS Armata. Asta în condiţiile în car, Valeriu Argăseală nu a obţinut încă semnătura pentru ca “FCSB” să aibă la dispoziţie complexul Ghencea şi din sezonul viitor, iar un acord este esenţial pentru ca echipa lui Gigi Becali să obţină licenţa pentru viitorul sezon al Ligii 1.

Tags: