STEAUA. Rugămintea lui Gigi pentru CSA! Cum rezolvă litigiul

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
04/08/2016, 23:59
STEAUA. Rugămintea lui Gigi pentru CSA! Cum rezolvă litigiul

UPDATE / Gigi Becali a reacţionat în urma comunicatului emis de CSA şi îi roagă pe aceştia să înceteze conflictul:

“Îi rog pe cei de la Armată să lăsăm acest război, să curăţăm ce e rău şi hai să terminăm odată! Hai să lăsăm ţara asta în pace, pe Becali şi Steaua. Toţi banii îi aduc în ţară! Nu am vîndut nimic din patrimoniul României”, a spus Becali.

STEAUA. Reprezentanţii CSA au emis un comunicat în care anunţă că sînt deschişi la dialog pentru rezolvarea litigiului cu trupa lui Gigi Becali:

“Ne exprimăm speranţa că atît reprezentanţii FCSB, cît şi publicul interesat de evoluţia acestei situaţii, înţeleg faptul că procesul de valorificare a mărcii “Steaua Bucureşti” nu a fost declanşat în urma unei decizii arbitrare, ci vine ca o evoluţie în logica legii, singura conduită posibilă, impusă de decizia definitivă a ÎCCJ, care a creat obligaţii legale ce nu pot fi ignorate sau amînate.

Reiterăm faptul că motivaţiile CSA în această problemă ţin doar de respectarea rigorilor legii, de derularea tuturor procedurilor cu maximă transparenţă, în mod corect şi cinstit, cu respect şi pasiune pentru performanţa fotbalistică a echipei de fotbal din toate perioadele sale de existenţă, dar mai ales pentru viitorul fotbalului roş-albastru. Nu a fost exclusă, niciodată, nicio formă de colaborare şi nu a fost închis niciun canal de discuţie.

Ca atare, notificarea cu privire la valoarea prejudiciului generat de folosirea mărcii “Steaua Bucureşti” în perioada 2004-2014, fără acordul deţinătorului de drept, nu reprezintă o nouă “etapă” dintr-un ipotetic “război” purtat între CSA şi FCSB, ci simpla parcurgere a unei etape formale impusă de cadrul legal pentru stingerea acestui litigiu.

Ca stelişti, susţinem preocuparea şi speranţele pe deplin justificate ale suporterilor roş-albaştri pentru rezolvarea cît mai rapidă a acestei probleme. Singura cale pentru atingerea acestui deziderat este disponibilitatea la dialog a ambelor părţi. Numai astfel se pot identifica soluţiile legale şi corecte, riguroase şi durabile. Vă asigurăm, în termeni fotbalistici, că echipa CSA nu a avut şi nu va avea ca tactică de joc “tragerea de timp”. În acelaşi timp, înţelegem că într-un joc guvernat de fair-play este nevoie ca ambele echipe să respecte aceleaşi reguli”, se arată în comunicat.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×